05 / 05 / 2024

babalarının evini ikiye bölen kardeşler

babalarının evini ikiye bölen kardeşler

Rize'nin İkizdere İlçesi Çiçekli köyünde iki kardeş babadan kalma ev konusunda anlaşmazlığa düşünce ilginç bir çözüm buldu. Ahşap evi motorlu testere ile ortadan ikiye bölen kardeşlerden biri, kendine düşen bölümü yıkıp yerine aynı boyutlarda yeni ev inşa etti.

Miras dağıtımına yeni düzenleme geliyor! Düzenleme nedir? neleri kapsar?

Son zamanlarda yaşanan yüksek enflasyon, çalışan ücretleri maalesf vatandaşları ülk sahibi olmayı imkansız hale getirirken, anne ve babaların büyük bölümü de taşınmazlarını evlatları arasında pay yaparak miras bırakıyorlar. 

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

L'Occitane, Babalar Günü'nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

L'Occitane, Babalar Günü'ne özel eşsiz kokular sunuyor. CAP Cédrat, Baux ve L'Occitan hediye setleriyle babalarınızı şımartın! İşte L'Occitane'den Babalar Günü hediyeleri...

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

MediaMarkt’tan çifte kampanya! Hem babalar hem öğrenciler sevinecek!

MediaMarkt yeni kampanyasını, Hem babaların hem karnelerin hediyesi MediaMark’ta sloganıyla ile duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Korkmaz, Çayşef Semaver'e indirim yaptı! Babalar Günü'nde çay tutkunlarına özel hediye!

Korkmaz, Babalar Günü için çaysever babalara özel bir hediye seçeneği sunuyor. Ergonomik tasarıma sahip Çayşef Semaver, pratik kullanımı ve şık tasarımıyla babaların unutulmaz bir çay deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Aile Bakanlığı'ndan Haziran 2023 müjdesi! Aile destek ödemesi değil bu farklı bir yardım!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, anne ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik önemli projeler geliştirmektedir. Bakanlık, gençlerle ilgili son derece önemli bir projenin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu.

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anneler ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik de önemli projeler hazırlıyor. Bakanlık tarafından son olarak gençler hakkında çok önemli bir projenin detayları duyuruldu.

Aile Bakanlığı tam tamına 150 bin çocuk için ailelere 1.259 TL verecek! Anne ve babalar iş size düşüyor

Aile Bakanlığı tarafından ailelere yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Bakanlık 150 bin çocuğu kapsayan destek ödemesi gerçekleştirecek. Burada parayı almak için devreye anne ve babaların girmesi bekleniyor.

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı karını katladı

2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Kiler GYO 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemi ile ilgili finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada cironun geçen yıla göre arttığı karlılığın ise ikiye katlandığı belirtildi.

Toyzz Shop'tan Eylül ayına özel yüzde 30 indirim fırsatı. İşte Toyzz Shop 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Toyzz Shop Eylül ayına özel yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Çocukların vazgeçilmez adresi, anne babaların bütçede yardımcısı Toyzz Shop'un 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

babalarının evini ikiye bölen kardeşler Haberi

babalarının evini ikiye bölen kardeşler

Rize'nin İkizdere ilçesi Çiçekli köyü Anzer Yaylası’nda yaşamını yitiren Sabri Kangel’e ait 150 metrekarelik tek katlı ahşap ev, oğulları Ali ve Ahmet Kangel’e miras kaldı. İki kardeş arasında ahşap evin yıkılarak yeniden inşa edilmesi konusunda anlaşmazlık çıkınca, devreye muhtar ve köy ihtiyar heyeti girdi.

Görüşmelere rağmen anlaşmazlık çözülemeyince konutun paylaştırılmasına karar verildi. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, ahşap ev 4 sene önce, yapılan ölçümlerin ardından motorlu testereyle ortadan bölünerek kardeşler arasında paylaştırıldı.

Ali Kangel, kendi payına düşen 75 metrekarelik eski evi yıkıp yerine diğer eve bitişik aynı boyutlarda yeni bir ahşap ev yaptı. Bu defa da Ahmet Kangel de harekete geçti. O da kendisine düşen bölümü yıkıp, yerine 3 katlı bina yapınca ortaya sıra dışı bir yapı çıktı.

Yapıyı görenler gözlerine inanamıyor.  Şehir...