09 / 05 / 2024

baca temizliği kampanyaları ankara

baca temizliği kampanyaları ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

Akbank çok konuşulacak bir kampanyayla geri döndü! Hesaplara tam 3.000 TL yatırılacak!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber bankaların tatile yönelik düzenlediği kampanyalar da sıklaştı. Akbank da bu kapsamda bir kampanya düzenleyerek tatile yönelik ve restoran harcamalarında hesaplara tamı tamına 3.000 TL yatırılacağını paylaştı.

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Bankaların gerçekleştirdiği kampanyaların arasına Halkbank'tan da muhteşem bir ilan yapıldı. Alışverişlerinizi eğlenceli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL para iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte detaylar.

Garanti BBWA’dan bir ilk! Hesaplara para yatacak! Son tarih belli oldu!

Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Düzenlediği kampanyalar sayesinde en çok kazandıran bankalardan biri olan Garanti BBWA, yeni düzenlediği kampanyasıyla müşterilerinin hesabına 100 TL aktaracak.

Garanti BBWA müjdeyi bugün verdi! Hesaplara hediye para yatacak!

Sık sık düzenlediği kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmesiyle bilinen Garanti BBWA, yeni bir kampanya haberini daha duyurdu. Garanti Bonus müşterilerine özel düzenlenen bu kampanya çerçevesinde müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı öğrenildi.

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

Karcher RCV 5 Robot süpürge ve VC 6 Ourfamily süpürge'de Anneler günü indirimi!

Anneler günü yaklaşıyor ve ev temizliği konusunda annelerimize yardımcı olmak isteyen herkes için harika bir fırsat var. Dünya çapında bir üne sahip temizlik teknolojileri üreticisi Kärcher, Anneler Günü'ne özel fırsatlar sundu.

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Akbank'tan akıllara zarar kampanya! Faizsiz bu kadar para verecek

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalarının tertiplediği kampanyaları yakından takip ediyor. Peki Akbank 15 bin TL faiz olmadan taksitli peşin avans ödemesi koşulları nedir? Kimler bu haktan faydalanabilir? Tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

Ramazan Bayramı’na bir haftadan az kaldı. Vatandaşlar için düzenlenen bayram alışverişi kampanyaları da hız kazandı. PTT bu kapsamda 120 TL verecek. İşte tüm detaylar…

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Arzum süpürge en ucuz A101'de! Arzum elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Temizliği kolaylaştıran Arzum elektrikli süpürge modelleri, yüksek emiş gücü ve verimli motorları ile dikkat çekiyor. En inatçı tozları bile zeminde bırakmıyor. Peki, Arzum süpürge Evkur'da kaç lira? Arzum Magiclean Dikey Süpürge kaç TL? İşte detaylar...

baca temizliği kampanyaları ankara Haberi

baca temizliği kampanyaları ankara


Ankara Büyükşehir Belediyesi, kış aylarına girerken yaşanması muhtemel sıkışıklıkları önlemek amacıyla Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. 

Her yıl mutlaka yaptırılması gereken baca temizliğini yaz aylarında yaptıran vatandaşların hem sıra beklemeden, hem de indirimli tarifeden yaralanacağını belirten İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşlardan gelen çok sayıdaki baca temizliği talebini zamana yayarak daha verimli çalışmak ve isteklere daha kısa zamanda cevap vermek amacıyla kampanya başlattı. Bacalarını 15 Eylül 2015 tarihine kadar temizleten kişilere yüzde 25 indirim yapılacak. 

Kış aylarında görülen karbon monoksit zehirlenmeleri ve yangınların önemli bir bölümünün bacaların tıkanması sonucu meydana geldiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, vatandaşlara bir an önce...