21 / 05 / 2024

bağcılar bilgi evler

bağcılar bilgi evler

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Evren Mahallesi'nde inşaatına başlanan Evren Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, 3 bin 985 metrekare peyzaj alanına ve 2 bin 430 metrekare kullanım alanına sahip olacak...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son dakika gelişmesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde sevindiren gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durumu paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’ın çehresini değiştirecek meydan projesini anlattı. Başkan Çağırıcı Bağcılar Meydanı'nın etrafına tek tip evler yapılacağını belirtti.

Bağcılar'da depreme dayanıklı evler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, topluma deprem bilincinin aşılanması için dernek ve STK’ların da katkı sağlaması gerektiğini belirtti. Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi ile artık dayanıklı konutlar inşa ettiklerini söyledi.

Moğolistanlı heyet Bağcılar'da kentsel dönüşümü inceledi!

Moğolistanlı heyet, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. Bağcılar Belediyesi’ni de ziyaret eden Moğolistanlı heyet, yetkililerden ilçede başarıyla yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi de aldılar.

bağcılar bilgi evler Haberi

bağcılar bilgi evler


Bağcılar'da öğrencilerin hizmetine sunulan Bilgi Evleri'ne bir yenisi ekleniyor. 


Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Evren Mahallesi'nde inşaatına başlanan Evren Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, 3 bin 985 metrekare peyzaj alanına ve 2 bin 430 metrekare kullanım alanına sahip olacak.


Spor salonu, hobi odaları, kütüphane, derslikler ile 200 kişilik konferans salonuna sahip olacak merkezin, hizmete sunulduğunda öğrencilerin ikinci adresi olması bekleniyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Yeni Gelecek Bağcılar" düşüncesiyle hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, şu an 13 Bilgi Evi'nin hizmet verdiğini, 22 mahallede daha Bilgi Evi kuracaklarını söyledi.


İlçedeki her kesimden vatandaşın sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamayı amaçladıklarını aktaran Çağırıcı, şunları kaydetti:


"İlçemizde 22 yıl önce kütüphane yoktu. Bugün ise okullarımızın haricinde 30 kütüphanemiz hizmet veriyor. Ayrıca Bilgi Evleri'nden de yaklaşık...