29 / 04 / 2024

bağcılarda kaç kişi evlendi

bağcılarda kaç kişi evlendi

İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Bağcılar'da bir yılda 5 bin 300 çift evlendi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları 26 bin kişi azaldı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, piyasa beklentilerinin altında gerçekleşen işsizlik maaşı başvuruları geçen hafta bir önceki haftaya göre 26 bin kişi azaldı.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

İŞKUR üzerinden büro personeli alımı başladı! Tam 1343 kişi alım yapılacak, başvuru detayları neler?

İŞKUR son olarak büro personeli alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olması beklenen adaylardan toplamda 1343 kişi seçilecek. Başvuru şartlarını karşılayan adayların Türkiye içerisinde yer alan farklı illere görevlendirmeleri yapılacak.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Kaç kişi bağış yaptı? e-Devlet üzerinden yapılan bağışlarda tarihi rekor!

Tüm Türkiye, geçtiğimiz pazartesi günü sabah yaşanan büyük depremin ardından yek vücut olup, tarihi bir yardım seferberliği başlattı. Son olarak depremden mağdur olanlar için e-Devlet Kapısı üzerinden başlatılan kampanyada büyük bir rekor kırıldı!.. İşte detaylar.

İşsizler listesine 62 bin kişi daha eklendi! İşte TÜİK’in açıkladığı son rakamlar

TÜİK iş gücü istatistikleri verilerine göre, 2022 yıl sonu itibarıyla işsizlik oranı bir önceki aya göre 0.1 puan artarak yüzde 10.3’e çıktı. Açıklanan rakamlara göre işsiz sayısı kaç kişiye yükseldi, kaç kişi istihdam edildi?

Yeni Evim Kampanyasına kaç kişi başvurdu? Rakamlar şaşırttı!

Orta gelir grubundan vatandaşların ev sahibi olması amacıyla hayata geçirilen Yeni Evim Konut Finansman Programından ilk rakamlar geldi.  81 ili kapsayan ve piyasa koşullarından uygun fiyatlar sunan kampanyaya 10 günde kaç kişi başvurdu? İşte detaylar…

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

bağcılarda kaç kişi evlendi Haberi

bağcılarda kaç kişi evlendi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 1'inin yaşadığı ilçede son bir yıl içinde 5 bin 300 çift birbirine "evet" dedi.

Bağcılar Belediyesi'nde yer alan habere göre,Bağcılar Belediyesi Evlendirme Dairesinde nikah işlemleri yapılan n ilçe sakinlerinden 235'i Suriye, Almanya, Azerbaycan ve Özbekistan uyruklu kişilerle hayatını birleştirdi. 

İlçede geleneksel hale getirilen ve bu yıl 22'ncisi yapılan Toplu Düğün Şöleni'nde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın kıydığı nikahla da25 çift dünya evine girdi Dünyaevine giren çiftlerin çeşitli ev eşyaları da Bağcılar Belediyesi tarafından hediye...