01 / 05 / 2024

bağcılarda lüks konut projesinin parkı

bağcılarda lüks konut projesinin parkı

İstanbul’un Bağcılar ilçesindeki lüks bir konut projesinin çocuk parkı inşaatında, çocukların kanser başta olmak üzere birçok hastalığa yakalanmasına neden olan tehlikeli kimyasallardan yapılmış zemin kaplama maddesi ele geçirildi.

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Manchester’da lüks konut sektörü ivme kazandı!

Binlerce çalışanı olan küresel şirketlerin yer değiştirmesi kitlesel göç hareketini de oldukça tetiklerken Manchester’daki lüks konut sektörünün ivmesini de artırdı

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”ta bulunan lüks konut, milyonlarca dolara satılıyor. İşte detaylar... 

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bağcılar'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Mahmutbey Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi ve Güneşli Mahallesinde Muhtelif Parsellere İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Mahmutbey'deki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2142 Ada 2 Parselde Rezerv Yapı Alanına İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

Bağcılar'daki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mostar Köprüsü Caddesi Batısı Riskli Alana Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

Yüzbinlerce kişi devletin mali desteklerinden yararlanmanın yollarını merak ederken, beklenen açıklama da yapıldı. Devlet herkese 7 bin 200 TL veriyor! E-devlet'te portal açıldı! Hemen başvurun, karşılıksız desteği kapın!

bağcılarda lüks konut projesinin parkı Haberi

bağcılarda lüks konut projesinin parkı

800 metrekaresi sitenin çocuk parkları ile yürüyüş yollarına döşendiği belirlenen malzemenin peşine düşen İstanbul polisi, düzenlediği baskında tehlikeli kimyasallardan 4 ton daha ele geçirdi. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın talebi ile Bakırköy Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla yapılan aramalarda ele geçirilen kimyasal maddelere el konuldu.


ÜNLÜ MARKAYI TAKLİT ETMİŞLER

Yapılan incelemede, sahtecilerin tehlikeli kimyasalları, kimya sektöründe faaliyet gösteren Safic-Alcan firmasının distribütörlüğünü yaptığı çocuk oyun park ve spor zeminleri konusunda lider Alman Melos GmbH markasının ürün ve ambalajlarını taklit ederek pazarladıkları tespit edildi.


Merkezi Fransa’da bulunan 169 yıllık Safic-Alcan firmasının Türkiye Ofisi İnterplast Mühendislik Plastikleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin marka tecavüzü başvurusu üzerine başlatılan operasyon devam ediyor. Polis, sahte kimyasalları üreten A.... Ticaret Sanayi Dahili Taahhüt firmasının sahibi S.K. ile bağlantılı şahısları arıyor.


TAHLİL İÇİN ALMANYA’YA GÖNDERİLDİ,...