25 / 08 / 2024

bağlıca konut inşaatları

bağlıca konut inşaatları

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Emlakçılar, “11 askeri birlik, 3 üniversite, Ankara Batı Adliyesinin bulunduğu Bağlıca Mahallesi son dönemlerde gitgide değer kazanıyor.“dedi.

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya projesi resmen başlıyor! 167 konut, 94 ofis ve 88 dükkanlık karma proje geliyor!

Ahlatçı Otomotiv İnşaat'ın Konya'daki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. 88 dükkan, 167 konut ve 94 ofisin yer alacağı karma proje 4 blok olarak yükselecek.

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Almanya'da konut inşaatları geriledi! Yüksek faiz oranları konut piyasasını yerle bir etti!

Almanya'da yüksek faiz oranları nedeniyle konut inşaatının düştüğü inşaat sektöründe Ifo barometresi Eylül 2005'ten bu yana en düşük değerine geriledi.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Avrupa’da konut krizi derinleşiyor: Yeni konut inşaatlarında sert düşüş!

Avrupa'da yükselen inşaat maliyetlerinin etkisiyle yeni evlerin inşa edilme oranı düştü. Buna bağlı olarak konut kira fiyatları arttı.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!

Meydan Yapı tarafından inşa edilecek olan Ferce Bağlıca satışa çıktı. Projede toplam 322 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

bağlıca konut inşaatları Haberi

bağlıca konut inşaatları

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Emlakçılar, “11 askeri birlik, 3 üniversite, Ankara Batı Adliyesinin bulunduğu Bağlıca Mahallesi son dönemlerde gitgide değer kazanıyor.“dedi


Yılda ortalama yüzde on civarında büyümenin olduğunu söyleyen emlakçılar Milli İstihbarat’ın yerleşkesinin sürmesi ve yapılması planlanan diğer devlet kurumlarının da taşınmasıyla birlikte daha da çok büyümesini bekliyorlar. 


Bölge genelinde yaşayanların devlet memurlarının artan grafiğe sahip olması ile Ankara yaşam standartlarının üzerinde yer aldığını vurgulan emlakçılar yakın zamanda bölgenin daha fazla değerleneceğini söylediler. 


Özellikle son bir kaç yılda inşaat sektöründe gelişme gösteren Bağlıca Mahallesi 2015 yılının ikinci yarısından itibaren yaklaşık üç katı bir değere ulaştı. Büyük inşaat firmalarının da bölgeye yatırımlarının artmasıyla birlikte modern bir görüntüye kavuşması bölgeye olan talebin de artmasına neden olduğunu söylediler. TÜİK verilerine...