06 / 05 / 2024

Bağyurdu OSB ikinci etap

Bağyurdu OSB ikinci etap

İzmir'in en yeni OSB'lerinden olan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB), 47 parselin bulunduğu 1'inci Etap'ta altyapı yatırımları tamamlandı ve 2'nci Etap projesi için ihale hazırlıklarına başlandı.

Uzmanlar açıkladı! İkinci el otomobil fiyatları bayramdan sonra artar mı?

2024 sene başından itibaren ikinci el pazarda talep ve fiyatlar giderek artış gösteriyor. Buna göre uzmanlar, ikinci el araç fiyatlarının bayramdan sonra da yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Motorine bir indirim daha geldi! Hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? Tek tek açıklandı! 

Brent petrol fiyatının 80 doların altına gerilemesinin ardından akaryakıtta peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine ikinci indirim de bugün geldi. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar? İşte BP, Opet, Shell, Total, PO 8 Aralık 2023 fiyat listesi... 

TOGG ikinci el sıfırından daha pahalı!  Bakın ikinci el fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG T10X, süratle yolların yeni hakimi oldu. Başlangıçta 953 bin liralık etiketle tüketiciyle buluşan bu muhteşem aracın teslimatlarına yeni başlanmışken, ikinci el piyasası bile hızla şekillenmeye başladı.

Otomobil fiyatlarında son durum ne? Sıfır kilometrede 400 bin TL’nin altında kaç araç kaldı?

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Deprem sonrası daha güvenli bir ev almak isteyenler araçlarını satmaya başladı. Piyasaya ikinci el araç girişi hızlanınca fiyatlar düşecek" dedi.

2. el konut kredisi veriliyor mu? İkinci el konut kredisi başvuruları başladı mı? İkinci el konut kredi faizi ne kadar?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ikinci el konutlar içinde çalışmaların yapılacağını söyledikten sonra vatandaşlar bu konuya dair sorularını yöneltmeye başladı. İşte detaylar!

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

İkinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar belli oldu! İşte detaylar!

İkinci el otomobiller artan araba fiyatlarından sonra tercih edilmeye başlandı. İşte ikinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar!

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Bina projesindeki depo kiraya verilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartman 20 daire ve bir dükkan. Dükkan ana cadde girişli. Alt katı var ve projede birinci depo olarak geçiyor, bir de dükkandan bağımsız ikinci depo var. Müteahhit birinci ve ikinci depoyu dükkana bağlamış, kiralıyor. Dükkanın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

İzmir Bağyurdu OSB'ye 20 yeni fabrika yatırımı!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), Başkanı Aydın Telseren, 2020 yılı içinde 20 fabrikanın temelini atacaklarını söyledi ve sanayiciye yatırım çağrısında bulundu.

Bağyurdu OSB ikinci etap Haberi

Bağyurdu OSB ikinci etap

Bağyurdu beldesi, Halilbeyli mevkiinde kurulu BAYOSB'un karma bir OSB olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkam Aydın Telseren, "Tüzel kişiliğimize 2008'de kavuştuk. Sanayicinin kendi öz kaynaklarım birleştirerek meydana getirdiği BAYOSB, şu an kendi kendini yöneten, yatırımlara yön veren, altyapı projelerini kendi olanaklarıyla oluşturan, gün geçtikçe güçlenen, Türkiye'nin ve İzmir'in parlayan yıldızı olmaya aday bir bölge" diye konuştu. 


BAYOSB'nin başta, otomotiv sanayi ve makine imalatçıları olmak üzere 100 sanayicinin katılımıyla kurulduğunu belirten Aydın Telseren, "Bölgemiz, bin 468 dönüm üzerinde yapılaşan 900 bin metrekare net sanayi inşaat alanına sahip. 


BAYOSB, İzmir'in Manisa'ya sınır bölgesinde, Manisa-Turgutlu ve İzmir-Ankara devlet karayolu sınırında, yapılacak olan İstanbul- İzmir otoyolu ve hızlı tren yoluna bir, Lojistik Köy'e 15, havalimanına 30, limana 40 kilometre mesafede" dedi. 


Birinci etap altyapı çalışmalarının tamamlandığı...