18 / 05 / 2024

Bahadır Bektaş Arığ

Bahadır Bektaş Arığ

Artımet Mühendislik Kontrol Laboratuar Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Bektaş Arığ tarafından 100 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Ayın ürünü Arçelik buzdolapları ne kadar? İşte Arçelik 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik’te ayın ürünü buzdolapları ne kadar? İşte Arçelik 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

En ucuz Arçelik çamaşır makinesi nerede satılıyor? Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı Arçelik çamaşır makinesi arıyorsanız, biz Arçelik çamaşır makinesinin satıldığı en ucuz mağazaları bulduk ve listeledik. Arçelik 7 kilo kapasiteli çamaşır makinesi en uygun fiyatıyla karşınızda. İşte, Arçelik çamaşır makinesi 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ayın ürünü Arçelik beyaz eşyalarında fiyatlar ne kadar? Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 10120 M çamaşır makinesi Eylül ayının ürünü seçilmiş oldu. Çok sevilen beyaz eşya markası Arçelik’in bulaşık makinesinin özellikleri saymakla bitmiyor. Sizde Arçelik çamaşır makinelerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, haberimiz sizin için. İşte, Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik Çamaşır Kurutma Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Çamaşır asmaya yeri ve zamanı olmayanlar için hayatı kolaylaştırıcı Arçelik çamaşır kurutma makinelerinin model ve fiyatlarını derledik. İşte Arçelik çamaşır kurutma makineleri Mart 2022 fiyat listesi…

Bahadır Bektaş Arığ Haberi

Bahadır Bektaş Arığ

Artımet Mühendislik Kontrol Laboratuar Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Bektaş Arığ tarafından 100 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.


Artımet Mühendislik Kontrol Laboratuar Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Akevler Mh.1076 Sk.Regnum Ast. Sit.B1...