10 / 05 / 2024

Bahadır Halvacıoğlu

Bahadır Halvacıoğlu

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi, Hüseyin Dertop, Bahadır Halvacıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demın ve Vıtalıı Klovhanov ortaklığında kuruldu.

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elba Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kargıoğlu, Elena Ozalp, Nadezhda Semenova, Nıkıta Demin ve Vıtalıı Klochanov ortaklığında kuruldu.

Ertunç Soğancıoğlu hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ertunç Soğancıoğlu kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği’nde hangi görevde yer aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda ne iş yapıyor? İşte Ertunç Soğancıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Bahadır Halvacıoğlu Haberi

Bahadır Halvacıoğlu

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi, Hüseyin Dertop, Bahadır Halvacıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü gayrimenkul alım-satımı,komisyonculuğu ve yatırımı yapar, 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel apartman, daire, yazlık veya konut amaçlı siteler, toplu konut, öğrenci yurdu, iş yeri, iş hanı, lojman gibi toplu mesken veya iş yeri olarak kullanılan bina ve karmaşık kullanımla alanlar ile turizm, spor veya eğlence amaçlı binaların ve birimlerin yöneticiliğini yasaların elverdiği sınırlar içerisinde,yasal yönetim adına da hareket etmek üzere yapmak,temizlik işlerini yapmak, emlak alım satımını, kiraya verme, kiralama işlemlerini ve danışmanlığını yapmak. 3-Şirket yasal sınırlar ve...