16 / 05 / 2024

Bahadır Yetki yurtdışı yatırımları

Bahadır Yetki yurtdışı yatırımları

Türk işadamı Mehmet Özdemir ile Katar'ın önde gelen gruplarından Al Hassan Group ortaklığında Mayıs 2013'te kurulan BBMRED Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme projelerine 175 milyon dolarlık yatırım hedefliyor...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Özel sektör sahiplerinin yurtdışı borçlarında azalma var! Borçlar 1,2 milyon azaldı!

Özel sektör sahibi olan vatandaşların kredi kart borçlarına azalma geldi. Yurt dışı borçlarında yaşanan azalmalar sayesinde elleri rahat edecek. Peki azalmada son durum ne oldu? 

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Özel sektörün yurtdışı kredi borcu azalmaya devam ediyor!

Özel sektörün Temmuz ayı yurtdışı kredi borcu açıklandı. Verilere göre borcun toplam tutarı temmuzda 2021 sonuna kıyasla 7 milyar dolar azalışla 162 milyar dolar oldu.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

Kredi desteği ve kripto para düzenlemesi yabancıya konut satışını patlatır!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahadır, “Bankaların kredi desteği ve kripto para düzenlemesi, konutta yabancı yatırımını patlatır” dedi.

Abdüssamet Bahadır, GİGDER Başkan Yardımcısı oldu!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Bahadır Yetki yurtdışı yatırımları Haberi

Bahadır Yetki yurtdışı yatırımları

Türk işadamı Mehmet Özdemir ile Katar'ın önde gelen gruplarından Al Hassan Group ortaklığında Mayıs 2013'te kurulan BBMRED Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım AŞ, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme projelerine 175 milyon dolarlık yatırım hedefliyor. Hatta Türkiye dışında da Körfez Ülkeleri, Afrika ve Doğu Avrupa'dan oluşan geniş bir coğrafyada gayrimenkul projelerine yatırım yapacak. 


Şirketin çeşitli gayrimenkul projelerinin yanı sıra Türkiye'nin çeşitli kentlerinde öğrenci yurtları yapma kararı da bulunuyor. Biz de bu haberi geçtiğimiz aylarda dergimizin sayfalarında duyurmuştuk. 



Ancak Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanmalar şirketi daha temkinli davranmaya zorluyor. BBMRED Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Yetki, Türkiye ekonomisindeki dalgalanmalar nedeniyle temkinli davrandıklarını ve önümüzdeki günlerde Körfez'deki ortaklarına Türkiye için güven tazelemeye gideceklerini söylüyor. 


Yetki, Türkiye'de gayrimenkul geliştirme projelerine yönelik 175 milyon dolarlık yatırım planladıklarını, TL'deki şiddetli değer kaybı ve...