06 / 05 / 2024

Bahar Uzun gayrimenkul yatırımları

Bahar Uzun gayrimenkul yatırımları

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun gayrimenkul ve araç yatırımlarını kaleme aldı. Bahar Uzun, Nereden ev almalı ve nasıl bir araba almalıyım soruları birbirine paralel...

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

Gayrimenkul sektöründe yatırım dinamikleri değişiyor!

Gayrimenkulde uzun senelerdir sahip olduğu tecrübesi ile konsept geliştirmeden satış sonrası hizmetlere A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti sunan Aremas Gayrimenkul, doğal yaşama dönüş trendi ve küçük kentlerin yakaladığı gelişim ivmesiyle beraberortaya çıkan yeni dinamikleri masaya yatırdı.

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Pacta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pacta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Yusuf Ahmet Uzun ve Recep Metin ortaklığında kuruldu.

Queens 2022 Gayrimenkul Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Queens 2022 Gayrimenkul Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Rabia Ece Uzun tarafından kuruldu.

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Doğuş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu "BBB-(Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-3(Trk)/Stabil" olarak belirlendi.

Bahar Uzun gayrimenkul yatırımları Haberi

Bahar Uzun gayrimenkul yatırımları

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun gayrimenkul ve araç yatırımlarını kaleme aldı. 


Kapitalizmin insanları peşinden sürüklediği 2 anahtar; Ev ve Otomobil anahtarı. Tüm hayatınız boyunca çalışıp sonunda sahip olunca bizi rahatlatan, görevimizi tamamladığımıza ikna eden 2 metafor.


Nereden ev almalı? İle Nasıl bir araba almalıyım? soruları birbirine paralel aslında. 


Bazıları orta sınıf Alman arabası ister. Yani tam rayicinde ev alıp, 10 yıl 20 yıl sonra da rayicinde satabilmeyi ister. Çok esprisi olmasın ama rahatsız edici yönü de olmasın kaygısı vardır. Örneğin ulaşım yolları üzerinde, merkezi konumlu ama biraz eski ve konforlu olmayan konutlar gibi.


Bazıları İtalyan ve Fransız halk otomobilini tercih ederler. Alış ve satış fiyatları nettir. Bütçeyi sarsmaz ve ayağınızı yerden kesmeye yeter. Çok konfor ve performans beklemezsiniz. Bu...