02 / 05 / 2024

bahçeli ev fiyatları

bahçeli ev fiyatları

Pandemi ile beraber müstakil konutlara olan ilgi giderek artıyor. Özellikle İzmir'de müstakil evlere olan talep oldukça fazla. 

Müstakil konutlara talep gittikçe artıyor!

Pandemi ile beraber müstakil konutlar trend hale geldi. Normalleşmenin artmasına karşın müstakil konutlar trend olmaya devam ediyor.

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

2021'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yılın ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 88.4 yükselerek 63 bini geçti. Bu dönemde koronavirüs etkisi sebebiyle müstakil konutlar için alınan ruhsat sayısında artış yaşandı. 

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Bahçeli ve müstakil ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hepsiemlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak sektörü ile ilgili konuştu. Yazlık kiralarının artış kaydettiğini dile getiren Tandoğan, yüzde 150 seviyesinde artış yaşanan yerler olduğuna dikkat çekti.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Pandemide bahçeli evlere talep arttı!

Yaklaşık bir yıldır gündemi sarsan koronavirüs salgını yaşamın her alanını etkiledi. Kovid-19'un bu etkisinden gayrimenkul sektörünün de nasibini aldığını belirten Tolga Andaç, pandeminin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. 

Gayrimenkulde tercihler değişti!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında vatandaşların tercihinin bahçeli müstakil evler olduğunu belirtti.

Kovid-19 gayrimenkul sektörünü dijitalleştirdi!

Koronavirüsle değişen sektörler arasında gayrimenkul sektörü de yer alıyor. Artık evler sanal turlarla dolaşılırken, tapular da online olarak alınıyor.

Konutta tercihler müstakil ve site tipine döndü!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil evlere olan ilgi arttı. Birçok vatandaş ya arsa alıp ev inşa ediyor ya da apartmandaki evini satarak müstakil ev almayı tercih ediyor...

Konutta yeni talep: Sağlıklı evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü değiştirdi. Pandemi döneminde insanlar bahçeli, balkonlu, doğa ile iç içe evler aramaya başladı.

O ilde emlak vergisinden muaf bahçeli ev satılıyor! Ev arayanlar dikkat! 

Aydın İncirliova Milli Emlak Şefliği, Aydın ili, İncirliova ilçesi, Acarlar mahallesinde yer alan bahçeli kargir evi hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf oalrak satıyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Dekar Uskumruköy'de son 3 konut! İndirimli fiyatlarla 3+1, 4+1 evler! 

Dekar Uskumruköy projesinde satışta olan sayılı konut kaldı. Projede peşin ödemelere özel indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dekar Uskumruköy'de bahçeli ev fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

Levent'te 32.5 milyon TL'ye satılık bahçeli ev! 

T.C. İstanbul 8. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktal ilçesi, Levent Mahallesi, 851 ada 98 parselde yer alan 848 metrekare alanlı bahçeli evi 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Şişli'de 20 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ev!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2003 ada 9 parseldeki bahçeli kargir evi 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Bahçeli ev arayışları yüzde 30 arttı!

Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar büyük şehirlerde bahçeli ev arayışına girdi. Talebin artması nedeniyle İstanbul'da bahçeli ev arayışı yüzde 40 arttı.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Şehirden uzak yerlerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'Evde kal' çağrılarının yapılması, sosyal izolasyon kurallarının ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanması, vatandaşları arsa ve bahçeli ev arayışlarına yöneltti. Şehir merkezlerinden uzak bölgelerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama yaşandı...

Koronavirüs bahçeli ev satışlarını artırdı!

Koronavirüs salgını sürecinde yapılan “evde kal” çağırılarından sonra gayrimenkul sektöründeki tüketici dinamiklerinin değişmesine sebep oldu. Deprem beklentisi ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerini, bahçeli evlere yöneltti...

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

COVID-19 salgını nedeniyle villa ve bahçeli evlere talep artınca İstanbul’un çevre bölgelerinde yer alan özelikle Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’ta ev fiyatları tırmanışa geçti.

bahçeli ev fiyatları Haberi

bahçeli ev fiyatları

Müstakil konutlara olan ilgi dur durak bilmiyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İzmir'de senelerdir doğayla iç içe güvenli konut projeler inşa eden Tanyer Yapı, hem ülke geneli hem de yurt dışındaki yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. 

Yapımını hazırlandıkları,  Tan Urla projesiyle modern yaşam ve doğayla bütünleşmek isteyenlerin taleplerine cevap vereceklerini söyleyen  Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer "Yaşanan salgın ve depremin ardından müstakil konutlara olan talep çok arttı. İzmir de; yaşam biçimi, iklimi ve tatil merkezlerine olan yakınlığı nedeniyle göç alıyor. 2022 senesinde konut ihtiyacı artarak devam edecek. Biz de bu taleplere yanıt verecek projeler üretmeyi sürdürüyoruz. Mimar Nevzat Sayın'ın imzasını taşıyan Ege yaşamından ve Priene Antik kentinden esinlenen bir mimariye sahip olan Tan Urla, yurtiçi ve yurtdışından ilgi...