05 / 05 / 2024

bahçeşehir bir istanbul evleri

bahçeşehir bir istanbul evleri

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Bir İstanbul Bahçeşehir Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 159 bin liradan başlıyor...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022!

Mevsim İstanbul Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 658 ada, 4 ve 5 parseller arasında kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıkarıldı.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Fikret İnan'dan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlara müjde!

Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yapan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 4 Nisan tarihinde iş başı yapacaklarını söyledi.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Etap Mahallesi 632/Park ve Çevresindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin temeli atıldı!

İstanbul Başakşehir’de “herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva” sloganıyla inşa edilen sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evleri’nde, ilk harç törenle döküldü.

bahçeşehir bir istanbul evleri Haberi

bahçeşehir bir istanbul evleri

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı imzası ile hayata geçirilen 1stanbul Ispartakule projesinde teslimler 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


Bahçeşehir'de konumlandırılan 1stanbul projesinde 48 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. Projede squash, jakuzi, buhar odası, fitness center, havuz, güvenlik, sauna, masaj odası ve hamam gibi olanaklar bulunuyor.


Banka kredisine uygun olan Bir İstanbul Bahçeşehir Evleri'nde yer alan 1+1 daireler 159 bin TL, 2+1 daireler 192 bin TL, 3+1 daireler 279 bin TL'den satılıyor.


90 bin metrekare alan üzerinde yükselen 1stanbul Ispartakule Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 58 metrekareden başlıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


0212 405 09 40 – 47

www.biristanbul.com

Esra Nur...