01 / 05 / 2024

Bahçeşehir Üniversitesi kampüsleri

Bahçeşehir Üniversitesi kampüsleri

ABD'deki ilk Türk kampüsü olacak olan Bahçeşehir Üniversitesi'nin kampüsü 17 Mayıs'ta açılacak...

Bahçeşehir Üniversitesi Hong Kong'da yeni kampüsünü açtı!

Bahçeşehir Üniversitesi Hong Kong kampüsü açıldı. Hong Kong'daki açılış canlı olarak BAU İstanbul'dan da izlendi

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Bahçeşehir Üniversitesi kampüsleri Haberi

Bahçeşehir Üniversitesi kampüsleri
 Bahçeşehir Üniversitesi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kampüsünü 17 Mayıs 2013 tarihinde açacak.  Bahçeşehir Üniversitesi'nin açacağı bu kampüs  ABD'deki ilk Türk Üniversitesi kampüsü...