02 / 05 / 2024

Bak Yapıdan yeni projeler

Bak Yapıdan yeni projeler

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor.

Bak Yapı'dan Bursa'ya 600 konutluk yeni proje geliyor!

Bak Yapı Bursa Veysel Karani Mahallesi projesi için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede 600 konut ve 50 dükkan yer alacak.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Garanti BBVA'dan yeni yıl öncesi son fırsat! Bunu yapan tam 10 bin lira alacak! Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 

Garanti BBVA'dan yeni yıl öncesi son fırsat resmen başladı. Bunu yapan tam 10 bin lira alacak! Sakın kaçırmayın, hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce nakit destek sunuluyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Alkan Yapı’dan Kerpe’ye Doğaköy Premium Evleri! 200 bin TL’ye!

Alkan Yapı’dan İstanbul’un yanı başındaki cennet Kerpe’de premium bir proje Doğaköy Premium Evleri. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor…

Hasankeyf'teki tarihi yapılar yeni yerlerine taşınıyor!

Suların altında kalması beklenen tarihi yerleşim yeri Hasankeyf'te hazırlıklar tamamlanıyor. Tarihi yapılar yeni yerlerine taşındı. Bölge halkı, yeni evlerine yerleşmek için gün sayıyor.

Teknik Yapı'dan yeni kampanya 2019!

Teknik Yapı, süper kampanya kapsamında yüzde 30'la yüksek mevduat faizinden daha fazla indirim sağlarken yüzde 0,98'le piyasadaki konut kredi faizinden daha düşük oranda vade farkı uyguluyor...

Mgm Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Timur Danacıoğlu tarafından kuruldu. 

Bak Yapıdan yeni projeler Haberi

Bak Yapıdan yeni projeler

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor. Bakyapı, 51 dönüm arsa üzerinde 100 milyon liralık Konya Prestij Park projesiyle, Konya'nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Ailelerin rahatlığı ön planda tutularak hayata geçirilen Konya Prestij Park projesi, 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konuttan oluşuyor. 2015 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanan ve en küçük dairenin 78 metrekareden başladığı projede, daire fiyatları 119 ile 199 bin TL arasında değişiyor. 


İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da gerçekleştirdikleri projelerden sonra Konya'da Prestij halkasına yeni bir proje eklemenin mutluluğunu yaşadıklarına değinen Ferhat Bakgör şunları söyledi: "Konya, ekonomisi sürekli gelişen ve hızla...