19 / 05 / 2024

bakanlık banka ve noterleri uyardı

bakanlık banka ve noterleri uyardı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, vatandaşların şikayetleri üzerine kentsel dönüşüm kapsamında işlemlerde yaklaşık 8 bin TL'yi bulan harç ve vergilerin alınmaması konusunda banka ve noterlere uyarıda bulundu...

6 Bakanlık 8 Kuruma 654 personel alınacak! Hangi kurumlar kaç personel alacak?

6 Bakanlık 8 kuruma 654 personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan duyuru kapsamında kurumlar ve kaç personel alınacağı tek tek açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Bakanlık, İstanbul ve Antalya’daki imarlı arazileri 565,5 milyon liraya satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 24 kentte 231 muhtelif araziyi satışa çıkardığını ilan etti. 2 turizm imarlı arazi için toplam 565 milyon 533 bin TL değer biçildi.

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

2024 yılında birçok kamu kurumu ve Bakanlık eksik kadrolar için personel alımı hazırlığı yapıyor. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Harcama rekoru kırıldı! Banka ve kredi kartıyla en çok nerelerde harcama yapıldı?

Temmuz ayı itibari ile Türkiye'de kredi kartı sayısı 109.8 milyon, banka kartı sayısı 181.1 milyon ve ön ödemeli kart sayısı 81 milyon adete çıkarken, banka ve kredi kartıyla yapılan harcamalar da artmaya devam diyor. Peki, kartla en çok hangi alanda alışveriş yapıldı? İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Konut sitesi aidatlarına 'ara zam' şoku! Kira ve aidatlar eşit hale geldi! Bakanlık devreye girdi!

Asgari ücretin artmasıyla site yönetimleri 'ara zam' kararları almaya başladı. Bazı sitelerde kira ve aidat neredeyse aynı olurken, Bakanlık devreye girdi. İşte ayrıntılar...

Sosyal destek ödemeleri tek tek hesaplara yattı! Bakanlık tarih verdi... Aile Destek Programı bitiyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal destek ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. Ayrıca her ay hesaplara yatırılan ödemelere ilişkin bakanlık bitiyor açıklaması yaptı. İşte detaylar..

Bakanlık yine herkese para dağıtıyor! Tam 4.336 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 4.336 TL'lik sosyal yardımlara ait açıklama yaparak, başvuruların sürdüğünü ilan etmiştir. Bakanlık, aile içi toplam geliri 16.998 TL veya altında olan ailelere her ayın 15'inden itibaren 4.336 TL peşin yardım yapılacağını söylemiştir.

Bakanlıklar harekete geçti! 234 bin personel alımı yapılacak! İşte bakanlıklar ve personel alım şartları!

Kamu ve özel sektör istihdam seferberliğine başladı. Pek çok bakanlık, kurum ve kuruluş personel ve memur alımı için harekete geçti. İşte detaylar!

bakanlık banka ve noterleri uyardı Haberi

bakanlık banka ve noterleri uyardı
Kentsel Dönüşüm konusunda vatandaştan gelen şikayetler üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, banka ve noterleri uyardı. Kentsel dönüşüm işlemleri sırasında 8 bin TL'yi bulan harç ve vergilerin alınmaması konusunda uyarıda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Noterler Birliği, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, ile birlikte tüm valiliklere uyarı yazısı...