17 / 05 / 2024

bakırköy İskender Iğdır Parkı yenilenecek mi

bakırköy İskender Iğdır Parkı yenilenecek mi

AKUT’un kurucuları arasında yer alarak 1999 depreminde çok fazla sayıda insanımızın hayatını kurtaran dağcı İskender Iğdır’ın adına Bakırköy’de yapılan İskender Iğdır Parkı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla yenileniyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Ofis Karat Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

bakırköy İskender Iğdır Parkı yenilenecek mi Haberi

bakırköy İskender Iğdır Parkı yenilenecek mi


AKUT’un kurucuları arasında yer alarak 1999 depreminde çok fazla sayıda insanımızın hayatını kurtaran dağcı İskender Iğdır’ın adına Bakırköy’de yapılan İskender Iğdır Parkı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla yenileniyor.  Bakırköy Belediyesi tarafından yeniden yapılan İskender Iğdır Parkı’nda incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu parkın bir ay içinde hizmete açılacağını da müjdeledi.


İskender Iğdır Parkı’nın 5.333 metrekare alan üzerine kurulu olduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “İçerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları ve etüt merkezi bulunan İskender Iğdır Parkımızı bir ay içinde hizmete açacağız. Parkımızda ayrıca etüt merkezine çocuklarını getiren ailelerimizin ve Bakırköylü yurttaşlarımızın  vakit geçirebilecekleri, çaylarını yudumlayabilecekleri  kafeteryası bulunacak. İlçemizi daha yeşil, daha yaşanabilir yapmak üzere bütün personeliyle Bakırköy Belediyesi ailesi olarak...