27 / 04 / 2024

Bakü-Kars-Tiflis Hattı son durum

Bakü-Kars-Tiflis Hattı son durum

Bakü-Kars-Tiflis Demiryolu Hattı'nda Türkiye olarak bayağı mesafe katedildiğine dikkati çeken Bakan Arslan, "Ağustos sonu eylül başı gibi onlar orayı bitirdiğinde biz de tamamen bitirmiş ve dizel tren işletmeciliğini hazır hale gelmiş olacağız." dedi.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Hesaplara 7 bin 608 TL yatmaya başladı! Evde bakım maaşında son dakika müjdesi!

Binlerce kişi evde bakım ödemelerinin yatmasını dört gözle bekliyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve aileleri için bu ay 4,2 milyar TL'lik ödemeyi hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı. Peki evde bakım maaşı sorgulama nasıl

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Ekim 2023 evde bakım maaşında son dakika! Paralar hesaplara yatırılacak!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Ekim 2023 evde bakım maaşı ile ilgili olarak verilen detaylara göre, maaşların hesaplara yatırılacağı tarih verildi.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

İstanbul'un büyük kabusu deprem: En kötü senaryo açıklandı! 3 milyon kişiyi doğrudan etkileyecek!

İstanbul için en kötü deprem senaryosu açıklandı... 3 Milyon nüfusu doğrudan etkileyecek... Hemen buraya bakın... O isim son dakika vererek konuştu...

Evde bakım maaşı alanlara son dakika Ağustos 2023 müjdesi! Hemen açıklanan karara bakın!

Evde bakım maaşı ağustos ayının gelmesiyle beraber yeniden gündeme oturdu. Her ay düzenli olarak yapılan evde bakım ödemeleri yaşlı, engelli, bakıma muhtaç kimseler için yakınlarına ödeniyor. Peki, evde bakım maaşı ağustos ayında zamlı olarak hesaplara yatırılacak mı? İşte detaylar...

Emekliler acil bakın! Seyyanen zamda son dakika! Emekliye ne zaman seyyanen zam yapılacak?

Emekliler acil bakın... Seyyanen zamda son dakika! Emekliye ne zaman seyyanen zam yapılacak? İşte milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren detaylar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında son dakika! Hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi? Şimdi bakın

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Pek çok kişiyi ilgilendiren 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika gelişmeleri de merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki  maaşlara yeni zam var mı?

15 Nisan evde bakım parası yatan iller açıklandı mı? Evde bakım maaşında son dakika Nisan müjdesi! 

'15 Nisan evde bakım parası yatan iller listesi' en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki 15 Nisan evde bakım parası yatan iller açıklandı mı?

Bakü-Kars-Tiflis Hattı son durum Haberi

Bakü-Kars-Tiflis Hattı son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 14 yılda ülkenin erişebilir ve ulaşabilir olması adına 347 milyar lira yatırım yaptıklarını dile getirerek, "Bugünden sonra yapacağımız harcama 227 milyar lira. 51 milyar lira da kamu özel işbirliğinde devam eden çalışmalarımız bulunuyor." dedi.


Bakan Arslan, bir restoranda düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, ülkenin erişebilir ve ulaşalabilir olması adına geçmişten bugüne kadar bakanlığının, ülkeye ve ülke insanına hizmet etmeye çalıştığını ifade ederek, görev yapan herkesin amacının insana hizmet etmek olduğunu söyledi.


Son 14 yılda ülkenin erişebilir ve ulaşabilir olması adına sanayisinin, ekonomisinin, endüstrisinin gelişebilmesi adına olmazsa olmazı olan ulaştırma altyapılarının geliştirmesi adına 347 milyar lira yatırım yaptıklarını ifade eden Arslan, halen 500'ü ana proje olmak üzere 3 bin 400 proje üzerinde çalışmaların devam...