29 / 04 / 2024

Bakü-Tiflis-Kars projesi son durum

Bakü-Tiflis-Kars projesi son durum

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Bakü-Tiflis-Kars Projesinde tünel inşaatı bitmek üzere, Ulaştırma Bakanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek yıl ilk çeyrekte, olmadı ikinci çeyrekte orayı da açmış olacağız" diye konuştu.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Emekliler acil bakın! Seyyanen zamda son dakika! Emekliye ne zaman seyyanen zam yapılacak?

Emekliler acil bakın... Seyyanen zamda son dakika! Emekliye ne zaman seyyanen zam yapılacak? İşte milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren detaylar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında son dakika! Hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi? Şimdi bakın

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki hangi maaş kaç lira oldu? Ara zam gelecek mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Pek çok kişiyi ilgilendiren 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika gelişmeleri de merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki  maaşlara yeni zam var mı?

Evde bakım parası ödemelerinde son dakika! Nisan 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Hemen bakın!

Pek çok kişinin arama motorlarında sık sık araştırdığı evde bakım parası ödemelerinde son dakika! Nisan 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Hemen bakın...

Evde bakım paralarında son dakika! Mart 2023 evde bakım paraları hesaplara peş peşe yatırılıyor! Mutlaka alın!

Evde bakım paralarında son dakika... Mart 2023 evde bakım paraları hesaplara peş peşe yatırılıyor... Mutlaka alın...

Evde bakım paralarında son dakika! Evde bakım parası ne zaman yatırılacak? Bu tarihte siz de hemen çekebilirsiniz!

Evde bakım paralarında son dakika... Evde bakım parası ne zaman yatırılacak? Bu tarihte siz de hemen çekebilirsiniz...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara işte bu tarihte yatacak! Kaçırmayın!

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika... Paralar hesaplara işte bu tarihte yatacak... Kaçırmayın...

Bakü-Tiflis-Kars projesi son durum Haberi

Bakü-Tiflis-Kars projesi son durum

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "Esendere sınır kapısındaki yenileme işlemleri bitmek üzere, bu kapıyı da güvenlik nedeniyle bir süre kapatmak durumunda kaldık ama dün itibarıyla yolcu geçiş işlemlerini başlattık" dedi.


Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Aşcı, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.


Terör ve güvenlik nedeniyle kapatılan gümrük kapılarındaki son durumun sorulması üzerine Aşcı, 20 gümrük görevlisinin kaçırıldığını, 8 Eylül'de Türkiye'ye döndüklerini hatırlatarak, 3 sınır kapısının kapalı olduğunu söyledi.


Aşcı, Van'daki Kapıköy sınır kapısında hem demiryolu, hem de yolcu giriş çıkışları yapıldığını belirterek, burada trenle gelen ve giden mallara ilişkin hizmetlerin kesintiye uğramadığını ancak yolcu giriş çıkışlarını güvenlik sebebiyle bir süre durdurduklarını, pazartesi gününden itibaren ise yeniden gümrük hizmeti vermeye başladıklarını ifade etti.


"İnsanlar iki yıl içerisinde barış, huzur olursa nasıl bir...