30 / 04 / 2024

Balgat ticari projeler

Balgat ticari projeler

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Balgat’ın gün geçtikçe gelişen bir yapısı olduğuna dikkat çekerek, konut profili ile yükselen Balgat'ın, şimdilerde hızla ticaretin kalbi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Emlak Konut projelerindeki ticari alanlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyada "Şimdi al 2018'de öde" avantajı sunuluyor. Peki Emlak Konut Şimdi Al 2018'da öde kampanyasına hangi projeler dahil?

Balgat'ta ticari projeler hayata geçiriliyor!

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Balgat’ın gün geçtikçe gelişen bir yapısı olduğuna dikkat çekerek, konut profili ile yükselen Balgat'ın, şimdilerde hızla ticaretin kalbi olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

İşte Ankara'nın gayrimenkulde prim yapan bölgeleri!

Başkent Ankara, iş ve gayrimenkul dünyası için de önemli bir merkez olma yolunda ilerliyor. Son dönemde art arda yapılan konut ve ticari projeler başkentte, gözde gayrimenkul bölgelerinin ortaya çıkmasına yol açtı.

İstanbul ofis projeleri 2014!

Büyüme oranı ile doğru orantılı artan ticari projeler hem inşaat üreticilerini hem de yatırımcıların iştahını kabartıyor. şirketlerin profil ve vizyonlarının genişlemesi ve bu vizyonları karşılayamaz hale gelmesi ticari projeler olan ihtiyacı artırıyor.

Ticari gayrimenkule talep artıyor! 20 projede mağaza fiyatları!

Gayrimenkul yatırımında mağazalara olan talep her geçen gün artıyor. İyi bir lokasyonda bulunan ticari birimler sahiplerine aylık yüzde 10’a kadar kazanç sağlıyor. İşte o projeler…

Büyükhanlı Beşiktaş’ın ticari alanının metrekare kirası 40 dolar!

Beşiktaş’ta yükselen Barbaros Residence projesinin ticari ünite alanında metrekare birim kirası 40 dolar olarak belirlendi. Projenin dairelerinin satış süreci ise devam ediyor

2013 ticari gayrimenkul yılı olacak!

Mütekabiliyet Yasası ile birlikte ticari gayrimenkule olan talebin artacağını öngören inşaat firmaları ofis ve AVM yatırımlarına yöneldi. Kağıthane, Şişli ve Zincirlikuyu gibi merkezi lokasyonlarda birbiri ardına ofis projeleri yükseliyor…

Aeropark Kurtköy’de kiralık ticari alan: metrekaresi 35 dolar!

Esas Gayrimenkul tarafından yükselen Aeropark projesinde konutlarla birlikte 2 bin metrekare ticari alan kısmı mevcut. Projenin ticari birimleri minimum 35 dolarlık metrekare birim bedeli ile kiralanıyor

Makedonya Cumhurbaşkanı, projeler hakkında bilgi verdi!

Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov, Türkiye İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Üsküp Koordinatörü Mahmut Çevik'i kabul etti. Cumhurbaşkanı İvanov, Makedonya'daki projeler hakkında bilgi verdi...

Balgat ticari projeler Haberi

Balgat ticari projeler

Konya yolu, Eskişehir yolu gibi önemli akslara ve merkeze yakın olan Balgat, Ankara’nın gözde lokasyonlarından biri haline geldi. Ticaret alanında yapılan yatırımlar ile Balgat’ın İstanbul’un Levent semti ile yarışır hale geldiğine değinen Zafer Yıldırım, bu duruma paralel olarak nüfusun da arttığını dile getirerek “Kızılay, Ulus gibi yerler ciddi bir kargaşa içerisinde ve çok dolu. Balgat bu bölgelerden rol çalmaya başladı. Aslında uzun zamandır bunun sinyallerini veriyordu" dedi. Burada konuttan iş yerine dönüştürülen çok fazla yer olduğunu da dile getiren Yıldırım, Balgat’ta ciddi bir iş yeri ihtiyacı olduğunun altını çizdi.


“Ankara ticaretinin kalbi Balgat oluyor”


Yıllar önce Levent’in konumu itibariyle dikkat çektiğini ve hızlı bir şekilde önemli bir ticari lokasyon haline geldiğini hatırlatan Yıldırım, Balgat’ın da Ankara’da aynı şekilde ivme kazanacağını söyledi....