18 / 05 / 2024

balikcilara destekleme

balikcilara destekleme

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük ölçekli geleneksel kıyı balıkçılarına bugün saat 18.00'den sonra 13 milyon 733 bin lira destekleme ödemesi yapılacağını aktardı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Tarımsal destekleme ödemesi hesaplara yatırılıyor...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını kaydetti.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçilere 2,5 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi bugün yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 477 milyon 946 bin lira tutarında tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çay üreticilerine ilişkin destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesini açıkladı. Ödemeler bugün resmen yatıyor. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 406 milyon 132 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını belirtti.

Çiftçiler dikkat! 1 milyar 81 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri yatırılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyar 81 milyon 396 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını dile getirdi.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Çaykur çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çay üreticileri merakla ÇAYKUR yaş çay paralarının hesaplara yatırılacağı tarihi sorguluyor. Peki, ÇAYKUR çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çiftçileri sevindirecek haber! 29 milyon 85 bin TL'lik Tarımsal destekleme ödemeleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 29 milyon 85 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Çiftçilere son dakika müjdesi: 19.9 milyon TL hesaplara peş peşe yatıyor! İşte tarımsal destekleme ödeme takvimi...

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığınca 19 milyon 941 bin 875 lira Tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. İşte detaylar...

Çiftçilerin hesaplarına bugün tam 237,8 milyon TL yatıyor! Tarımsal destekleme ödemelerinde son dakika! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesaplarına bugün tam 237,8 milyon TL tarımsal destekleme ödemesinin yatacağını duyurdu. İşte Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

Mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Ziraat Bankası mazot gübre destek ödemesi nasıl sorgulanır? 

Çiftçiler, mazot gübre desteği başta olacak şekilde tarımsal destekleme ödemelerinin tarihlerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı?

Çin verileri, ekonomik toparlanmanın hızının tükendiğini gösteriyor

Çin'in Nisan sanayi üretimi ve perakende satış büyümesi tahminlerin altında kaldı, bu da ekonominin ikinci çeyreğin başında ivme kaybettiğini ve politika yapıcılar üzerindeki Covid-19 sonrası sallantılı bir toparlanmayı destekleme baskısını yoğunlaştırdığını gösteriyor.

balikcilara destekleme Haberi

balikcilara destekleme

Tarım  ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, küçük ölçekli geleneksel kıyı balıkçılarına bugün saat 18.00’dan sonra 13 milyon 733 bin lira destekleme ödemesi yapılacağını açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, küçük ölçekli kıyı balıkçılığı sektörünün refahı ve menfaati için balıkçıların bilgilerini kayıt altına aldıklarını ve onları desteklediklerini belirtti. Türkiye’deki balıkçılık filosunun yüzde 90’ını küçük ölçekli balıkçıların oluşturduğunu belirten Bakan Pakdemirli, "Kıyı balıkçılarımızın üretiminin tamamına yakını yerelde ve taze olarak tüketiliyor. Bu şekilde sağlıklı gıda güvenliğine ve fiyat istikrarına katkı sağlanıyor. Bu nedenle kıyı kesiminde yaşayan halkımızın geçimine destek olmak, kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla küçük ölçekli balıkçılarımıza destek veriyoruz. Bu kapsamda, 2020 yılı için 13 bin 132 balıkçımızın hesabına toplam 13 milyon 733 bin lira destek...