13 / 05 / 2024

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de 5 bin 100 riskli yapı yıkıldı! 

Balıkesir'de Zağnos Paşa Camii Meydan projesinde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'de 5 bin 100 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Balıkesir Havran Belediye Binası'nın temeli atıldı!

Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından Hamambaşı meydanına yaptırılan yeni belediye hizmet binasının temeli atıldı. Hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

Balıkesir Zağnos Meydanı için 3 yeni proje tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e değer kazandırmak amacıyla Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıttı.

Balıkesir Zağnos Paşa Kent Meydanı için 3 alternatif proje!

Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıtıldı.Uygulanacak olan tek projeye halk oylaması sonucunda karar verilecek.

Balıkesir Hamambaşı'na alışveriş merkezi mi geliyor?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Havran Belediyesini ziyaret etti. Başkan Ersoy, Hamambaşı meydanına alışveriş merkezi ve yeni Belediye binası yapılması konusunda Başkan Edip Uğur ile istişarelerde bulundu.

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi Haberi

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, kentin tarihini, geleneğini geçmişinde yansıtacak Zağnos Paşa Cami Meydanı için yaptığı halk oylamasında vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti. Başkan Ahmet Edip Uğur, halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi Zağnos Paşa Kent Meydanı için uygulayacaklarını söyledi.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, seçimlerden önce vaatleri arasında yer alan Zağnos Paşa Cami Meydanı düzenlemesi çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Cami çevresinde, yaşayan bir Balıkesir istediklerini kaydeden Başkan Uğur, "Balıkesir'e bir değer kazandırmak, Zağnos Paşa Camii Meydanımızın kimliğinin, eski dokusunun ortaya çıkması için bugüne kadar çalışmalar yaptık. Bu bölgede yapılacak olan istimlaklar, kamulaştırmalar halen devam ediyor. Tabi arzu ettiğimiz yaşayan bir meydan.

Amacımız, günün her saatinde kullanılan, çocuk, engelli, yaşlı her kesimden insana...