03 / 05 / 2024

balıkesirde dinlenme tesisi

balıkesirde dinlenme tesisi

Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü'nde yer alan iki katlı alışveriş merkezinin satışı 19 Eylül 2014 günü saat 11: 00'da Susurluk İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Deprem fırsatçısına şok! Öyle bir ceza yedi ki...

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat artışı yapan yol üzeri dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin TL idari para cezası verdi.

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek personeller için başvuru şartlarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir'de 206.5 milyon TL'ye dinlenme kampı ve arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit ve Altıeylül'de yer alan arsa ve 30 tesisli dinlenme kampını 206 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

Bandırma'da 22 milyon TL'ye icradan satılık kesimhane tesisi!

Bandırma İcra Dairesi, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Ömerli Mahallesi, 0 ada, 1572 parseldeki kesimhane tesisi ve müştemilatı olan arsa vasıflı taşınmazları 22 milyon 3 bin 539 TL'ye icradan satıyor..

Balıkesir'e 15 milyon liralık fabrika yatırımı!

Balıkesir'in Havran ilçesinde kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman tarafından 15 milyon lira yatırımla inşa edilen zeytinyağı üretim tesisi açıldı.

Elazığ Keban'da 60.1 milyon TL'ye icradan satılık balık üretim tesisi!

Keban İcra Dairesi, Elazığ ili, Keban ilçesi, Palu Çarşı Mahallesi, 29 ada, 24-25 parsel ve  Elazığ ili, Keban ilçesi, Fırat Mahallesi, 18 ada, 15 parselde yer alan balık üretim tesisini toplam 60 milyon 156 bin 713‬ TL'ye icradan satıyor...

balıkesirde dinlenme tesisi Haberi

balıkesirde dinlenme tesisi

Satışa konu olan taşınmaz Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü, parselde kayıtlı 82. 253,00 metrekarelik yüzölçümlü iki katlı alışveriş merkezi vasıflı olan taşınmazdır. Tesisin bulunduğu yer Susurluk Merkezine yaklaşık 8 km mesafededir. Tesis, Bandırma ve Bursa Karayolunun kesiştiği noktada köşe parsel konumdadır.


Civarda birçok akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisleri yer alıyor. İstanbul'dan Ferbotla, Bandırma- İzmir Devlet Karayolu üzerinde Sosyal Gelişme ve Turizm açısından elverişli bir yerdedir. Tesisin arsa bedeli 4 milyon 125 bin 810 TL olarak hesaplanmıştır. 


Balıkesir-Susurluk Yahyaköy, Kocakum mevkinde parsel no: 1378 de bulunan 82 bin 253,00 metrekarelik alanda iki katlı Alışveriş Merkezi Tesisleri, Eski adı ile Türker Alışveriş Merkezi Konaklma Ve Dinlenme Tesisleri olan taşınmazın toplam satış değeri 7 milyon 982 bin 542 TL kıymetinde olduğu tespit edilmiştir.



İhale...