01 / 05 / 2024

Balkonlu konutlar tercih ediliyor

Balkonlu konutlar tercih ediliyor

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı ve Genel Müdürü Emre Maraşlı: "Tercih homeofis rezidans dairelerden yana. Müşteri pek çok sosyal olanak yerine balkonlu konut olmasını tercih ediyor"

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

Yabancılar vatandaşlık için 2. el konutları tercih etti!

Ekonomimcom yazarlarından Abdullah Tolu, bugünkü yazısında yabancıya konut satışını kaleme aldı. Abdullah Tolu, yabancıların vatandaşlık için 2. el konutları tercih ettiğini belirtti.

120 metrekare prefabrik evler kaç para? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, son yıllarda sıkça tercih edilen yapılardan biri oldu. Tatile gitmek isteyen ya da bir tarlaya ev yaptırmak isteyenler prefabrik konutları tercih ediyor. Peki ne kadara mal oluyor? İşte detaylar!

Ruslar konut alımı için Türkiye’ye yöneliyor!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması Türkiye'de yabancıya konut satışını da etkiledi. Peki Ruslar ne tür konutları tercih ediyor? Konut satış rakamları ne oldu? İşte merak edilen detaylar...

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

Sayfiye yerlerindeki konutların değer artışı yavaşlayacak!

Pandemi nedeniyle sayfiye yerlerde konutların tercih edilmesi ile beraber konut fiyatları tavan yapmıştı. Normalleşme ile beraber bu bölgelerdeki evlerin değer artışı yavaşlayacak.

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Kovid-19'la hangi tip konutlar tercih edilmeye başlandı?

İstanbul'da Beykoz ve Sarıyer ilçelerinin sırtlarından Çekmeköy ve Pendik ilçelerinin geniş alanlarına kadar olan birçok bölgede, son zamanlarda yeni bir trend ortaya çıktı. Yeni trendin ismi müstakil villalardan kurulmuş aile sitesi. 

Koronavirüs salgını sonrası yatay mimariye ilgi arttı!

Salgın sonrası izole yaşam isteyen vatandaşlar tek katlı konutlar tercih etmeye başlayınca konut tercihleri yeniden şekillendi. Bu dönemde yatay mimariye yönelim arttı. 

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Türkiye'de en çok hangi tip konutlar tercih ediliyor?

Emlak danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk kazandıran Emlakjet, 400 bini bulan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veri tabanında yapılan hareketleri analiz ederek hazırladığı Mart 2021 emlak verilerini açıkladı. 

Koronavirüs salgınında tatil trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsü salgını sebebiyle dünyayı etkisi altına alan salgında evlerinden çıkamayanlar yasakların kalkmasıyla birlikte tatil yapmak için uygun yer arayışlarına başladı. Tatil amaçlı olarak, villa tipi konutlar tercih ediliyor. Kiralık villalara talep artışı yaşanıyor...

Balkonlu konutlar tercih ediliyor Haberi

Balkonlu konutlar tercih ediliyor

Kurtköy'de 5'inci gayrimenkul projesine hazırlanan Erguvan İnşaat, buradaneolsun.com üzerinden müşteri tercihlerini belirleyen bir anket yaptı. Bin 500'ün üzerinde kişinin katıldığı ankete göre, alıcılar Pendik Kurtköy'de rezidans konseptinde projeler istiyor. 


Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı ve Genel Müdürü Emre Maraşlı, "Homeofis rezidans, ofis ve ferah daireler arasındaki tercihte ibre homeofis rezidans dairelerden yana. Projenin işlek cadde üzerinde olması, bu tercihleri etkilemiş görünüyor. Biz daha önceki projelerimizde balkonsuz konutlar yapmıştık, ancak müşteri pek çok sosyal olanak yerine balkonlu konut olmasını tercih ediyor" dedi. 


Yeni...