04 / 05 / 2024

banka ucuz gayrimenkul satışları

banka ucuz gayrimenkul satışları

Türkiye'de faaliyet gösteren 17 bankanın portföyünde 15 binden fazla gayrimenkul mevcut. Konut, arsa ve iş yeri gibi farklı türlerdeki gayrimenkuller piyasanın altında fiyatlara teklif usulüyle satılıyor. 

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte o tablo!

Yükselen fiyatlar karşısında ev alacaklar, uygun faizli konut kredilerini araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte banka banka Şubat 2024 konut kredisi faizleri...

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

Fed'den gayrimenkul sıkıntıları ve yükselen faiz oranları nedeniyle olası banka kayıpları için uyarı!

Federal Rezerv, Perşembe günü yayınlamış olduğu altı aylık denetim raporuna göre, ticari gayrimenkul sektöründe yaşanan baskılar ve artan faiz oranları sebebiyle bankalardaki potansiyel kayıplar konusu ile ilgili uyarı yaptı.

Deutsche Pfandbriefbank ABD'deki ticari gayrimenkul sıkıntılar için kâr tahminini revize etti!

Deutsche Pfandbriefbank (PBB), ABD ticari gayrimenkul piyasasının kötüleşmesi nedeniyle yıllık vergi öncesi kar tahminlerini önemli ölçüde düşürdüğünü duyurdu. Banka, sert bir kar uyarısı yaparak risk karşılıklarını artırdı ve bu gelişmenin ardından hisseleri %14 oranında değer kaybetti.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

Kredi çekecekler bakmadan geçmeyin! En ucuz kredi faizi hangi bankada?

Kredi konusu pek çok kişinin aklını kurcalayan konulardan biridir. Özellikle ucuz kredi veren bankalar sıklıkla araştırılmaktadır. İşte en ucuz kredi faizine sahip banka!

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

O banka ucuz konut satışına başladı! 325 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz!

Vakıfbank, ev almak isteyenleri Türkiye’nin 81 ilinden ekonomik fiyatlarla ev sahibi yapmak için Eylül ayı ilanlarını yayımladı.

Ev alacaklar dikkat! Kapora dolandırıcılığı başladı: Ucuz ilanlara kanmayın!

Ucuz ilanlarla gayrimenkul dolandırıcılığı yeniden gündeme geldi. Ev satın almak isteyenler sahte emlakçıların radarına girdi. Peki ev alırken dolandırılmamak için ne yapmak gerekiyor? Sahte emlakçıların tuzağına düşmemek için nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

2022 banka faiz oranları, konut kredisi hesaplama: Şu an en ucuz konut kredisi hangi bankada?

Konut satışı için bankaların belirlemiş olduğu faiz oranları her ay değişen miktarları ile milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki Şu an en ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte 2022 banka faiz oranları, konut kredisi hesaplama

banka ucuz gayrimenkul satışları Haberi

banka ucuz gayrimenkul satışları

Bankaların kullandırmış olduğu kredilerden kaynaklı portföylerine kattıkları gayrimenkullerin sayısı 15 bini geçti. Yeni Şafak gazetesinden Kenan Biter'in haberine göre, Edirne'den Kars'a neredeyse tüm illerde yer alan gayrimenkuller piyasanın altında fiyatlar ile satışa çıkarılıyor. Bankaların portföylerini sadece gayrimenkuller de oluşturmuyor, otomobil, kamyon, vinç ve deniz taşıtları gibi çok sayıda araç da bankalar tarafından satışa sunuldu.

Konutta kredilendirilen evleri, ticari kredilerde ise fabrika, konut, arsa, arazi gibi her çeşit gayrimenkulü ve ekipmanı ipotek eden bankalar, mülkiyetlerine geçen gayrimenkulleri değerleme yaptıktan sonra satışa çıkarıyor.

EN FAZLA GAYRİMENKUL 3 BANKADA

Bankaların portföylerine bakıldığında en fazla gayrimenkulün Türkiye'nin önde gelen 3 bankasında olduğu görülebiliyor. Sadece bu bankaların bünyesinde konut, arsa ve iş yeri gibi gayrimenkullerin sayısı da 7 bini buluyor.

3 bankanın haricinde Türkiye'de faaliyet gösteren ve portföylerinde...