16 / 05 / 2024

Bankalar konut kredi faizlerini hangi dinamiklere göre belirler

Bankalar konut kredi faizlerini hangi dinamiklere göre belirler

GYODER Akademi'nin " Proje Finansmanına ve Konut Kredilerine Mikro Bakış: ' Fiyatlama, Kredilendirme ve Satış' " eğitimi 25 Şubat'ta verilecek.

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı...

Konut kredi faizlerinin yükselmesi konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar Konut kredi faizlerinin yükselmesinin konut satışlarını olumsuz etkilediğini söyledi.

Konut kredi faizleri 23 yılın zirvesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) konut kredi faizlerinin 23 yılın en yüksek seviyesinde olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’de de konut kredisi faiz oranları yüzde 36,45 ile Eylül 2003 yılından sonra 20 senenin zirvesini gördü.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için bankalar emeklilere kredi veriyor mu?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında gelen banka kredileri araştırılmaya devam ediyor. Emeklilere bankaların kredi verip vermediği belli oldu. Peki bankalar emeklilik için ne kadar kredi veriyor? Kredi için gerekli evraklar neler?

Kredi kartlarında deprem: Bankalar ticari kredi musluğunu kıstı!

Bankalar ticari kredi musluğunu kısmaya devam ediyor. Ticari kredi büyümesi yüzde 4,61'e geriledi. ÖSellikle özel bankalardan kredi kullanımında sert daralma dikkat çekiyor.

Müteahhitler yeni yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yatırım için konut kredi faizlerinin düşmesinin şart olduğunu belirterek, “Yükselen kiralar nedeniyle ev sahibi olmak isteyen vatandaş ucuz krediye ulaşamıyor. Yüksek kredi faizlerine çare bulunursa bu problem de çözülür” dedi.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Konut satışlarını bankaların kredi uygulamaları frenliyor!

Konut satışlarındaki düşüş devam ederken sektör temsilcileri bu düşüş trendinin sebepleri arasında bankaların kredi uygulamalarının da bulunduğunu kaydediyor.

Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? 2022 en düşük konut kredi faizi ne kadar?

Bankalar Ekim ayı konut kredi faiz oranlarını açıkladı. Bankaların konut kredisi faizleri ne kadar? Peki en düşük konut kredi faizi hangi bankada? İşte banka banka 2022 konut kredisi faiz oranları... 

Bankaların kredi faiz oranları düştü mü? İşte 7 bankanın konut, taşıt ve ihtiyaç kredi faiz oranları

Krediye ihtiyaç duyan vatandaşlar, bankaların kredi faiz oranları listesini yakından inceliyor.

Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

Bankalardan kredi almayı düşünenleri ilgilendiren bir gelişme oldu. Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…

İhtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranları açıklandı! İşte Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası faiz oranları listesi...

Özel ve kamu bankalarının ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarının Nisan ayı güncel fiyatları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar faizli kredi imkanı sunuyor? İşte Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası 18 Nisan 2022 faiz oranları listesi...

Bankalar konut kredi faizlerini hangi dinamiklere göre belirler Haberi

Bankalar konut kredi faizlerini hangi dinamiklere göre belirler

Konut, ülkemizde her dönem çok konuşulmuş ve her krizden en güvenli yatırım aracı olarak çıkmayı başarmıştır. Bunda ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olarak konut sektörünün desteklenmesinin yanı sıra, bireylerin kredilendirmesi konusunda büyük paya sahip bankaların da katkısı yadsınamaz düzeydedir.

Bankalar için konut kredisi neden önemlidir?

Bankalar konut kredi faizlerini hangi dinamiklere göre belirler?

Proje kredilerinin banka ve tüketiciler açısından farkı nedir?

Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası bu eğitimde bir bankacı gözüyle değerlendirilmeye çalışılacaktır.


Eğitim İçeriği Nedir?


Konut Finansmanı

1-)Fiyatlama

Kredilendirme

Yasal Düzenlemeler

Kredilendirme Süreçleri

Teminat


3-)Proje Kredileri

Yasal Düzenleme

Firma Değerlendirmesi

Proje Değerlendirmesi


4-)Satış

Fiyatlama

Çapraz Satış

Kaynaklar

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?


Gayrimenkul şirketlerinin yöneticileri, proje satış ofisi çalışanları ve yöneticileri, emlak ofisleri çalışan ve yöneticileri, konut piyasasına ilgi duyan tüm profesyoneller bu eğitime...