15 / 05 / 2024

Banu Zorlu çeşmede cilla mı aldı

Banu Zorlu çeşmede cilla mı aldı

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, Çeşmede yatırım yapıyor. Geçtiğimiz ay Çeşme’de yeni yapılan bir siteden 3 villa alan Zorlu, önceki hafta bir villa daha satın aldı.

TCMB'den yeni hamle: Zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadeleşmede yeni hamle kapsamında, zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Yüzde 300'e varan zamlar velileri şoke etti

Okula dönüş bu yıl veliler için sancılı bir sürecin başlangıcı olacak. Okul kıyafeti, çantası, eşofmanı ayakkabısı derken adeta uçuşa geçen fiyatlarla epey zorlanacak veliler şimdiden okul çantasını doldurmanın zorluğunu yaşamaya başladı.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Nusret Gökçe Maçka Palas'a yerleşti! 

Dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe Zorlu Center'daki rezidansından çıkarak sahibi olduğu Maçka Palas’a yerleşti. 

Gülşen Zorlu'daki rezidansını 22 bin TL'ye kiraya verdi!

İspanya'dan dönen şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, Zorlu Center'daki evlerini 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Romalılar 1800 yıl önce depreme karşı mimari teknikler kullanmış!

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan çalışmalarda yeni sonuçlar ortaya çıktı. Kutsal alanındaki anıtsal çeşmede bazı mimari teknikler kullandığı belli oldu. Mühendislerin depreme karşı koruma amacıyla geliştirdiği açıklandı.

Emina Jahovic Zorlu Center'daki yeni evine taşındı!

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, uzun süredir tadilatıyla ilgilendiği Zorlu Center'daki yeni evine taşındı.

Emina Jahovic Zorlu Center’a taşınıyor!

Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal’a mecburen komşu oluyor. Emina, çocuklarını düşünerek eski eşinin oturduğu Zorlu Center’a taşınıyor.

Banu Zorlu çeşmede cilla mı aldı Haberi

Banu Zorlu çeşmede cilla mı aldı

Şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu, Çeşmede yatırım yapıyor. Geçtiğimiz ay Çeşme’de yeni yapılan bir siteden 3 villa alan Zorlu, önceki hafta bir villa daha satın aldı. Bodrumun artık gözden düştüğünü belirten Zorlu, ''Çeşme sürekli değer kazanıyor. Bu nedenle ben de bütün yatırımımı buraya yapmaya tervih ettim. Zaten İzmir'liyim'' şeklinde konuştu.


Böyle Devam

Çeşme’de 2.5 milyonluk yatırım yapan Zorlu, dizi çalışmalarının yanı sıra Ortadoğu ülkelerinde sık sık konserler veriyor. Yeni sezonda da bir komedi dizisinde rol alacak olan sanatçı, “Şu sıralar oyunculuk şarkıcılığın önüne geçti. Sanırım bir süre daha böyle devam edecek” diye...