04 / 05 / 2024

Baran Demir biyografi

Baran Demir biyografi

İbrahim Polat Holgin CEO'su Baran Demir kimdir? Baran Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Demir, ne zamandan beri İbrahim Polat Holding bünyesinde hizmet veriyor? İşte Baran Demir...

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Baran Demir tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını artıracak!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, demir fiyatlarının artmasını değerlendirdi. Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor" diye konuştu.

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btt İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Muhterem Turantaylak ve mehmet Baran Demir tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Polat Holding'ten Güneşli'ye karma proje!

Cirosu 1,2 milyar TL'ye ulaşan İbrahim Polat Holding'in CEO'su Baran Demir, ilk röportajını Ekonomist'e verdi. İbrahim Polat Holding'in ana işlerini turizm, inşaat ve sanayi oluşturuyor.

Baran Demir kimdir?

İbrahim Polat Holgin CEO'su Baran Demir kimdir? Baran Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Baran Demir, ne zamandan beri İbrahim Polat Holding bünyesinde hizmet veriyor? İşte Baran Demir...

İbrahim Polat Holding'in yeni CEO'su Baran Demir oldu!

İBRAHİM Polat Holding'in yeni yapılanması kapsamında bünyesinde oluşturulan CEO'luk görevine aynı grupta CEO olarak hizmet veren Baran Demir atandı..

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamour Turizm Otel Gıda İnşaat Yatırım ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhterem Turantaylak, Mehmet Baran Demir tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Donald Trump ve Robert de Niro baktı, Demirören aldı!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Cristiano Ronaldo ile ortak olmak istediği Portekiz 'in Maderia adasındaki turizm tesisinin daha önce ABD 'li aktör Robert de Niro ile dolar milyarderi Donald Trump 'a teklif edildiği, ancak kabul görmediği bildiril

Kültür Bakanlığı, Demirören AVM'ye inceleme başlattı!

İstiklal'de 15 gün önce açılan AVM hakkında Kültür Varlıkları Genel Müdürlüğü inceleme başlattı. Bakanlığa 'ivedi' rapor gönderilecek. Taksim İstiklal Caddesinde 15 gün önce sesiz sedasız açılan Demirören AVM binasıyla ilgili Kültür Bakanlığı inceleme baş

Mustafa Demir: Yapı denetimiyle yeni teknoloji gelecek!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, yapı denetimi  konusunda dünyada birçok ülkede henüz uygulamaya geçmemiş sistemlerin  ve bilgi teknolojilerinin devreye alınacağını söyledi

Mustafa Demir: Binaların enerji kimlik belgesi olacak!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, 2011 yılından itibaren, ruhsat alan her binanın enerji verimli bina olduğunu gösteren 'Enerji Kimlik Belgesi' olacağını söyledi. Bakan Demir, Vali Mevlüt Bilici'yi ziyaret etti

Cristiano Ronaldo ve Yıldırım Demirören, rezidans yapacak!

Erdal Cömert, Vatan Gazetesi'denki bugünkü köşesinde "Dev ortaklık" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Cristiano Ronaldo artık bizden biri.. Niye mi Çünkü Portekizli, artık Yıldırım Demirörenin iş ortağı!

Baran Demir biyografi Haberi

Baran Demir biyografi

Baran Demir kimdir?

İBRAHİM Polat Holding bünyesinde oluşturulan CEO'luk görevine aynı grupta CEO olarak hizmet veren Baran Demir atandı. Baran Demir, Ankara Üniversitesi'nden 1982 yılında mezun oldu. Western Michigan Universitesi'nde ise 1989 – 1991 yılları arasında Master yaptı.


Baran Demir meslek hayatına 1982 yılında Maliye Bakanlığı'nda başladı. 


Hesap uzmanlığı ve baş hesap uzmanlığı yaptıktan soma 19911996 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü nde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 


1996 yılında kamu hizmetinden aynlan Baran Demir aynı yıl İbrahim Polat Holdinge katıldı. Genel müdürlük, mali işler koordinatorlüğü görevlerinde bulunduktan soma uzun yıllar Mali İşler Grup Başkam (CFO) olarak görev yaptı. 


Baran Demir, Bağımsız Denetçi ve Yeminli Mali Müşavir belgelerine sahip olup vergi konusunda yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. 


İbrahim Polat Holding'in yeni CEO'su Baran Demir...