14 / 05 / 2024

Barış Arduç ve Engin Öztürk mekanları

Barış Arduç ve Engin Öztürk mekanları

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu! Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?  

Kiracı ve ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün artıyor. Ülkenin en büyük problemi haline gelen kiracı ev sahibi kavgaları gündemden hiç düşmezken Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medyadan vatandaşa sordu  'Ev sahibi ve kiracı barışı nasıl sağlanır?'

O şehir için 6.9, 7.2 ve 7.7 büyüklüğünde deprem uyarısı! Uzman isim fayları tek tek açıkladı: Tüm Marmara'yı vurur!

Prof. Dr. Şerif Barış, İznik ve Gemlik fayı aynı anda kırılması durumunda 7.7 büyüklüğünde deprem olacağına dikkat çekti ve önemli açıklamalarda bulundu.  

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

AFAD'dan son dakika açıklaması: Yapılan bağışların 63,5 milyar TL'si depremzedelere ulaştı! 

AFAD, bağış hesabında toplanan yaklaşık 122 milyar TL'nin 63,5 milyar TL'sinin barınma ve nakdi yardım desteği şeklinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere ulaştığını duyurdu. İşte detaylar...

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muner Emlak İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muniser ve Ümit Erdim ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi: İhtiyaç sahiplerine barınma ve gıda yardımı!

3294 sayılı Kanun çerçevesinde yürütülen 'BARINMA - GIDA' programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda temel ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından karşılanıyor. 

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Barış Arduç ve Engin Öztürk mekanları Haberi

Barış Arduç ve Engin Öztürk mekanları

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk ortaklıklarını büyüttüler. Yakışıklı oyuncular, Nişantaşı Müştemilat'tan sonra ikinci mekanlarını Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde açacaklar.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; 1 milyon lira sermayeli ikinci yatırımlarını hayata geçirmeye hazırlanan ortakların yeni merkanların adı 'Müştemilat' olacak.

İstanbul'daki gibi haftanın yedi günü canlı müziğin bulunacağı mekanın başında ikilinin ortağı da olan işletmeci Ercan Gümüşkaya olacak. Arduç'la Öztürk'ün içinde ünlü markaların bulunduğu ve Bodrum'un yükselen değeri olan Yalıkavak Marina'ya 'Müşlemilat'ı...