27 / 04 / 2024

Barış Aydın açıklamaları

Barış Aydın açıklamaları

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Aralık ayı toplantısında Türkiye'de enerji meselesi ele alındı, işadamları konutlarda ve işyerlerinde sağlanacak enerji tasarrufu stratejisine iş dünyası olarak katkı sağlanması konusunda görüş birliğine vardılar.

Barış Aydın: Herkes talep edeceği müşteriyi belirlesin, sonra inşaata başlasın!

Barış Aydın "Ankara'da ciddi bir konut sıkıntısı var. Ben inşaat yapan müteahhit arkadaşları uyardım. Herkes projelerini yaparken çağ araştırması yapsam, talep edeceği müşterileri iyi belirlesin, ondan sonra inşaata kalkışsın" dedi.

Barış Aydın: Türkiye’nin her yıl 600 bin yeni konuta ihtiyacı var!

İnşaatçılar, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’dan “Taksi şöförünün ve bakkalın bile standartı var, müteahhitlerin yok” diyerek şikayetlerini dile getirdi...

Barış Aydın: Türkiye'deki çürük müteahhitler ayıklanmalı!

"Türkiye'de 300 bin müteahhit var" diyen ASİAD Başkanı Aydın'a göre 600 milyon nüfuslu AB'de bu rakam 80 bin. Aydın, sektördeki çürüklerin temizlenmesi için bakanlığa başvurduklarını söyledi...

Barış Aydın: Çankaya’da değişimin kapılarını açacağız!

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya’da 20 yıldır yapılmayan ne varsa hepsinin tespit edildiğini ve çözüm odaklı projelerle Çankaya’da değişimin kapılarının açılacağını söyledi.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Kiralık ve satılık konutlarda deprem ‘oyunu’! Federasyon başkanından peş peşe açıklamalar!

Depremlerin ardından yüksek ev kiraları iyice artarken, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin TL’nin altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Dolar bu kadar olacak

Geçtiğimiz hafta açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler dolara çevrildi. Fed başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar değer kaybetmeye başladı. Peki dolar ne olur?Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Kenarda 1 doları bile olanlar acil baksın! Do

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Altın fiyatlarının yönünü değiştirecek son dakika altın açıklaması geldi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları ile Avro Bölgesi'nde Sentix yatırımcı güven endeksi verilerinin altın fiyatlarını etkileyeceği belirtildi ve rakam verildi.

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Barış Aydın açıklamaları Haberi

Barış Aydın açıklamaları


 Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Aralık ayı olağan mütevelli heyet toplantısında Türkiye'de enerji meselesi ele alındı, işadamları konutlarda ve işyerlerinde sağlanacak enerji tasarrufu stratejisine iş dünyası olarak katkı sağlanması konusunda görüş birliğine vardılar. Bu konuda görüşlerini açıklayan TÜSİAV mütevelli heyet üyesi ve ASİAD Başkanı Barış Aydın, ısı yalıtımı olmayan 15 milyonu geçen binalara yatırım yapılması halinde birkaç nükleer santralin üreteceği enerjinin tasarruf edilebileceğini dile getirdi ve yatırım konusunda her türlü çalışmaya ve göreve hazırız dedi. 

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak da enerji verimliliğinde hükümetin çalışmalarını takdir ettiklerini, iş dünyasının enerji verimliliğine odaklanması gerektiğini dile getirdi. Isı yalıtımı konusunun Türk ekonomisi için hayati önem taşıdığını, inşaat sektörüne can simidi de olacağım ifade eden Sarıtoprak," 15-16 milyon konutun yalıtımı yapılırsa bu 9 milyar...