25 / 07 / 2024

bartına yeni yapılacak aile sağlığı merkezleri

bartına yeni yapılacak aile sağlığı merkezleri

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez İlçeye bağlı Kurtköy, Kızılelma, Ellibaş ve TOKİ ile Kurucaşile ilçesine her biri 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezleri inşa edeceklerini söyledi...

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ağustos ayı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirlilerin hesaplarına her ay 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapıyor. Peki, Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Dul ve yetim aylığında yeni zamlı rakamlar peş peşe geldi! Kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak?

Dul ve yetim aylıklarına Temmuz ayında da zam gelecek. Peki kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zamlı dul ve yetim aylığı hesaplama...

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

Özel sektör çalışanları da asgari ücrete yapılacak ara zammı dört gözle bekliyor. Peki özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı?

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı?

Çocuk Destek Bileşeni ödemelerinden faydalanan vatandaşlar çocuk parasına yeni yıl zammı olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Çocuk parasına yeni yıl zammı yapılacak mı? Çocuk Destek Bileşeni yeni ay ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Memur ve memur emeklilerine zam şoku! Zam hesabını gören memurlar şaşkına döndü! Ocak'ta memura ne kadar zam yapılacak?

Memur Ocak zammı milyonlarca memur tarafından merakla araştırılıyor. Memurlara yapılacak zam için sayılı gün kaldı. Peki memur maaşlarına yeni yılda ne kadar zam gelecek? Memur maaş zammı oranı ne kadar olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili peş peşe hesaplanan o rakamlar...

2022 Temmuz dul ve yetim maaşları ne kadar? Dul ve yetim maaşlarına zam yapılacak mı?

Temmuz ayında yapılacak zam haberi ile birlikte dul ve yetim maaşları da araştırılmaya başlandı. İşte dul ve yetim maaşlarına dair merak edilenler!

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

bartına yeni yapılacak aile sağlığı merkezleri Haberi

bartına yeni yapılacak aile sağlığı merkezleri


Bartın’a 2014 yılı yatırım programı kapsamında farklı bölgelere 5 adet yeni Aile Sağlığı Merkezi yapılacağı bildirildi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a 2014 yılı yatırım programında beş yeni Aile Sağlığı Merkezi yapımını yatırım programına aldıklarını belirtti. Bartın Merkez İlçeye bağlı Kurtköy, Kızılelma, Ellibaş ve TOKİ ile Kurucaşile ilçesine her biri 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezleri inşa edeceklerini ifade eden Tunç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezlerinin yatırım programına alınarak, 2 milyon lira ödenek ayrıldığını söyledi.



Bartın...