23 / 07 / 2024

bartında konuta talep arttı mı

bartında konuta talep arttı mı

Milletvekili genel seçimlerinin ortaya çıkardığı belirsizlik ve hükümetin hali hazırda kurulamamış olması inşaat sektörünü de vurdu. Yaz döneminde hareketli olması gereken sektörde büyük bir durgunluk yaşanıyor.

Konuta talep azaldı fiyatlar ucuzladı! Düşüş devam edecek mi?

Hem hükümetin sıkı para politikası, hem de konut faizlerinde yaşanan yükseliş konuta talebi. Yaşanan bu durum da fiyatlara yansıdı. 

'Konut al dönemi' için yeni adımlar atılıyor! Konuta talep tekrar canlanacak!

Türkiye’nin, Haziran ayında yapılacak yerinde denetimle gri listeden çıkması bekleniyor. Bu sayede konut al dönemi başlayacak ve sektör tekrar canlanacak.

Okul servislerine yüzde 60 zam talebi geldi! Peki servislere ne kadar zam yapılacak?

Okul servisi şoförleri kalem harcamalarındaki yükseliş nedeni ile servis ücretlerine yüzde 60 oranında zam talep ettiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Cep telefonu ve elektrik cihaz üreticisi Reeder Teknoloji, halka açılıyor. Cep telefonu ve elektrik cihaz üretimi gerçekleştiren şirket, halka arzdan sağlayacağı geliri yeni yatırımlarda kullanmayı planlıyor. Şirket 13-15 Eylül tarihleri arasında borsada talep toplayacak.

Miras haberim yokken satılırsa hak talep edebilir miyim? 

Miras hukuku, kapsamlı bir alan olup birbirinden farklı konuları içerir. Bu konulardan biri de mirasta kişinin haberi yokken satış yapıldığında hak talep etme durumudur. Bu durum, miras hukukunda farklı şekilde ele alınarak değerlendirilir. İşte bu miras konusu ile ilgili detaylar...

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Borsada son yılların en büyük halka arzı gerçekleştirildi

Borsa İstanbul'da iki şirketin halka arz süreci tamamlandı. Ahlatçı Doğal Gaz'ın halka arzında rekor talep gelirken, Tera Yatırım da 165 milyon TL'lik halka arz gerçekleştirdi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'den gübre ve akaryakıt fiyatlarında indirim açıklaması: Çiftçinin yüzü gülsün

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, son yıllarda fiyatı iyice artan gübre, akaryakıt ve yem fiyatlarında indirim talep etti. Birlik Başkanı Şemsi Bayraktar, hükümetin belirtilen kalemlerde acilen indirim uygulaması gerektiğini ifade etti. Peki indirimler kaç lira olacak işte detaylar...

Ayçiçek yağıyla ilgili flaş gelişme! TMO resmen açıkladı

Ayçiçek yağında artan talep fiyat baskısını beraberine getiriyor. Ayçiçek yağlarında stok problemi yaşanırsa market raflarında fiyat artışları kaçınılmaz oluyor. Toprak Mahsülleri Ofisi ayçiçek yağında olası bir krize karşı şimdiden önlemini aldı.

bartında konuta talep arttı mı Haberi

bartında konuta talep arttı mı

Milletvekili genel seçimlerinin ortaya çıkardığı belirsizlik ve hükümetin hali hazırda kurulamamış olması inşaat sektörünü de vurdu. Yaz döneminde hareketli olması gereken sektörde büyük bir durgunluk yaşanıyor. Kredi faiz oranlarının yüksekliği, demir, çimento ve diğer inşaat malzemelerinin birim fiyatlarındaki artışın yanı sıra arsa fiyatlarının adeta uçuyor olması nedeniyle Bartın'da ev fiyatları tarihi zirvesinde seyrediyor. 


Ülkede yaşanan hükümet belirsizliği inşaat sektörünü de etkiledi. Kemik İnşaat'ın sahibi Mehmet Kemik, siyasi belirsizlikten ülke genelinde olduğu gibi Bartın'da da inşaat sektöründe durgunluğa neden olduğunu söyledi. Sektörün mevsimsel hareketleri analiz edildiğinde en fazla yoğunluğun yaz aylarında yaşandığına dikkat çeken Kemik, "İnşaat sektörünün hem üretim açısından hem de satış açısından en yoğun olduğu dönem yaz ayları. Nisan ile ekim arasındaki dönem bizim en yoğun dönemimiz. Ancak şuanda...