02 / 05 / 2024

Başaran Ulusoy açıklaması

Başaran Ulusoy açıklaması

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Ekonomist Mert Başaran açıkladı, bunu yapan fakir kalır!

Ekonomist Mert Başaran, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda fakir kalmanın en garanti yolunu açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan son günlerde rekor kıran dolar için önemli açıklama geldi. Başaran, özellikle hala dolar almaya devam edenleri uyardı. 

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acil bakın!

Hükümetten emeklilere çok önemli zam açıklaması geldi. SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri acilen bu son dakika detaylarına bakın...

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika açıklaması: Beyanname ve bildirim süresi uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Buna göre, beyanname ve bildirimleri verme süresi uzatıldı.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

İslam Memiş'ten son dakika Euro açıklaması geldi! Elinde 1 Euro bile olan herkesin aklı başından gitti! Hemen bakın! 

İslam Memiş'ten son dakika Euro açıklaması geldi... Elinde 1 Euro bile olan herkesin aklı başından gitti... Hemen bakın...

Başaran Ulusoy açıklaması Haberi

Başaran Ulusoy açıklaması

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Kurban Bayramı'nda özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerektiğini bildirdi. 

Ulusoy, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda tatile çıkacak vatandaşlara, rahat ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diledi. 

Kurban Bayramı rezervasyonlarında şu ana kadar ilginin yüzde 70 civarında olduğunu belirten Ulusoy, şöyle devam etti: 

"Özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşlarımızın paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Bunun yasal bir zorunluluk olduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum, Ayrıca tatil konusunda yapılacak bütün görüşmelerde acentelerin belge numarasını ve acente unvanını mutlaka sormaları ve verilen numara ile acente unvanının doğruluğunun Kültür ve Turizm Bakanlığı ya da TÜRSAB'ın internet sitesinden sorgulanmasını öneriyorum. Turlarda ve transferlerde can güvenliğini tehlikeye atıcı şekilde...