02 / 05 / 2024

başaran yeni konut projeleri

başaran yeni konut projeleri

İnşaattan tekne yapımına kadar birçok sektörde yatırım yapan Başaran Yatırım Holding, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla tamamlayacak. Fikirtepe ve Göktürk’te 3 bin konut yapacak olan grup, havacılık sektörüne de giriyor.

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor! İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor. Merakla beklenen projeyle İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor...

Ekonomist Mert Başaran açıkladı! Bu sisteme geçen kazanıyor! Seçim sonrası iptal olabilir! Elinizi çabuk tutun

Son dönemler inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatlarına dair her gün uzman isimler yorum yapıyor. Bu uzmanlardan biri de Mert Başaran. Yeni yıla dalgalanmaları ile giren altın fiyatları ile alakalı Ekonomist Mert Başaran'dan altın tahmini geldi! 

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

TOKİ'den Vanlılara büyük müjde! Başkale'ye 221 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği toplam 250 bin yeni konut için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihale tarihini de açıkladı. TOKİ Van projesinde 221 konut yer alacak.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

TOKİ'den İstanbul Başakşehir’e tam 725 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli kişileri düşük taksitler ve düşük peşinatlar ile birlikte son model konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul’da 725 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Ankara 565 ucuz ve yeni konut geliyor! Başkentlilere son dakika müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 212 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül'de 212 yeni konut inşa edecek.

başaran yeni konut projeleri Haberi

başaran yeni konut projeleri


Başaran Yatırım Holding’in patronu Hüseyin Başaran, gıdadan turizme, inşaattan tekne yapımına kadar birçok sektörde yatırım yapan bir işadamı. Fikirtepe’de 4 inşaat projesi olan Başaran, önümüzdeki günlerde Göktürk’te yeni bir projeye başlayacak. Bütün inşaat projelerinde 3 bine yakın konut yapacak olan grup, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla kapatacak. Grup, havacılık sektöründe de yatırım yapmaya hazırlanıyor. 2 özel jeti olan Başaran, hangarlama ve kiralama ile adım atacağı havacılıkta teknik alanda büyüme planları yapıyor.

 
Kalıcı yatırım olmalı

Havacılığa 10 milyon dolar civarında bir yatırım planladığını belirten Hüseyin Başaran, teknik anlamda Avrupa ve Körfez’in bakım merkezi olmayı hedeflediklerini vurguladı. Şu anda inşaat projeleriyle gündemde olduklarını kaydeden Başaran, şöyle devam etti:

“Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projeleri ile iki senedir uğraşıyoruz. Kanun hükmünde düzenlemeler gerçekleşene kadar zorluk çektik...