27 / 05 / 2024

Başarı Erbaş kimdir

Başarı Erbaş kimdir

Her geçen gün kâbusa dönen İstanbul trafiğine bir çözüm de Motosiklet Endüstrisi Derneği’nden (MOTED) geldi. MOTED Başkanı Başarı Erbaş, “Ulaşımını kendi aracı ile sağlayanlar motosiklet kullansa trafikteki araç sayısı üçte bire iner” dedi...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Erdal Arıkan kimdir?

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Erdal Arıkan kimdir? Erdal Arıkan hangi işlere imza attı?

Ömer Arısoy kimdir?

Ömer Arısoy'un 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ömer Arısoy kimdir? Ömer Arısoy, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir?

Tokat Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan kimdir? Hasan Hüseyin Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Arıkan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Vahdi Arısoy kimdir?

Nevşehir Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy kimdir? Vahdi Arısoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdi Arısoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Vahdi Arısoy..

Yaşar Parlak kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak kimdir? Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yaşar Parlak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yaşar Parlak..

Sanem Arıkan kimdir?

AB hukuku Uzmanı Kültür ve Turizm Bakanlığında Daire Başkanı Sanem Arıkan kimdir? Sanem Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sanem Arıkan 'ın biyografisi..

Hilmi Işıkören ''Başarı ve Motivasyon Semineri'' 10 Mayıs'ta!

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

Başarı Erbaş kimdir Haberi

Başarı Erbaş kimdir

Trafik problemi her geçen yıl katlanarak artıyor. Ne toplu taşıma araçları, ne de yeni açılan yollar trafik sorununa anında çare olmuyor.  Okulların açılmasıyla birlikte içinden çıkılmaz bir hal alan İstanbul trafiğine bir çözüm de Motosiklet Endüstrisi Derneği’nden (MOTED) geldi. 

İstanbul’daki trafik sorununa rahatlama getirecek olan en kolay ve hızlı çözümlerden birinin motosiklet kullanımını artırmak olduğunu söyleyen MOTED Başkanı Başarı Erbaş, “Bireysel ulaşımını kendi aracıyla sağlamak isteyenler motosikleti tercih etse trafikteki araç sayısı üçte bire iner” dedi. 


Toplu taşıma şimdilik yetersiz kalıyor


Mevcut toplu taşıma sistemlerinin yoğun nüfus için yetersiz kaldığına dikkat çeken Erbaş, “Bunun yanısıra mevcut araç sayısına her gün eklenen bin adetten fazla otomobil için yolların yeterli hale gelmesi de kısa veya uzun vadede mümkün görünmüyor. Bu durum da kendi aracı...