06 / 05 / 2024

başbakanın ulaşım yatırımları açıklaması

başbakanın ulaşım yatırımları açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Sakarya'da yaptığı toplu açılış töreninde ulaşımda geliştirdikleri hizmetlere değinerek 11 yılda 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını ve havalimanı sayısını da 52'ye ulaştırdıklarını kaydetti...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş için fırsat zamanını açıkladı! Bu rakamlardan alın! Gümüş yatırımcıları koşun

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş yatırımı yapanlar için gümüşte fırsat zamanının açıkladı. Gümüş almak isteyenler için rakam aralığı veren Memiş, yatırımcıları uyardı.

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş değer kaybediyor! 6 Mayıs 2022 güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları kaybederken gümüş fiyatları ne oldu? İşte 6 Mayıs 2022 güncel gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş sert düştü! İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları gün içerisinde değer kaybederken gümüş fiyatları ne oldu? İşte son dakika gümüş gram fiyatı...

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrodulda Turizm Tarım Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  12 bin TL sermaye bedeli ile Aybars Vahapoğlu, Barış Gültekin ve Önder Aydemir tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ceysin İnşaat Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından kuruldu.

başbakanın ulaşım yatırımları açıklaması Haberi

başbakanın ulaşım yatırımları açıklaması


Ulaşımda gerçekleştirdikleri hizmetlere değinen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 11 yılda 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını söyledi. 


Göreve geldiklerinde 26 havalimanı olduğunu şimdi bu sayının 52'ye ulaştığını belirten Başbakan Erdoğan, "Türkiye'nin her yerine git. Bunlar durup dururken olmadı. Yolsuzlukların olduğu bir Türkiye'de bunlar olabilir mi?" diye konuştu. 


Gıda ve tarımda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini bildiren Erdoğan, barajlar ve göletlerin cumhuriyet tarihinde görülmemiş şekilde yaygınlaştığını anlattı. 


Göreve geldiklerinde 9 vilayette doğalgaz olduğunu şimdi bu sayının 72 vilayete çıktığını vurgulayan Başbakan Erdoğan, "Ben burdan Ayşe, Fatma, Hatice bacıma soruyorum, ömrünüz annelerinizin, sizlerin hep evin bodrumundan kömür taşımakla geçti. Öyle mi? Kömür atıklarını o külleri o kokuyu hep teneffüs etmekle geçti. Bu yakışır mıydı bu millete. Medeni olmak bu muydu? Bizi...