17 / 05 / 2024

Başboğa Gayrimenkul adres

Başboğa Gayrimenkul adres

Başboğa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Hıdır Başboğa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, 3140 Sokak'ta kuruldu.

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar…

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Boğazkesen tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe 1 TL'den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Tapu.com tarafından düzenlenen 1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi gösteriliyor. Nisan ayı başından beri her hafta Salı günü düzenlenen uygulamada, tarıma uygun tarlalara yoğun ilgi olduğu gözleniyor...

1 TL’den başlayan açık artırmalara yoğun ilgi!

Uygun fiyatlı gayrimenkul satın almak isteyen alıcılar evlerinden çıkmadan ekran başından 1TL’den başlayan açık artırmalara katılabiliyor. Nisan ayından bu yana her hafta Salı günü gerçekleştirilen uygulamada özellikle tarıma elverişli arazilere yoğun ilgi olduğu gözleniyor.

Başa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Başa tarafından kuruldu.

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

Vatandaşın gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Bir vatandaşımızın kalbini kırmışsak, eğer onun gönlünü fethedememişsek, tüm şehri yeniden imar etsek boşa." dedi.

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Başboğa Gayrimenkul adres Haberi

Başboğa Gayrimenkul adres

Başboğa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Hıdır Başboğa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, 3140 Sokak'ta kuruldu.


Başboğa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...