14 / 05 / 2024

Başboğa Turizm adres

Başboğa Turizm adres

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! Boğa sezonu başladı mı?

Uzun bir süredir düşüşte olan kripto para piyasasında olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin'de kasım ayından bu yana bir ilk! yaşanırken, boğa sezonunun başlayabileceği yorumları yapılıyor. İşte güncel kripto par fiyatları…

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar…

Bitcoin’de boğa sezonu başlıyor!

Bitcoin, dolar karşısında uzun bir duruşun ardından 18.000 sınırını geçti. Hareket, büyük kayıplar yaşayan kripto para birimi yatırımcıları için bir umut ışığı oldu. Peki, Bitcoin'in son saldırısı devam edecek mi, binlerce kişinin beklediği boğa sezonu yakında başlayacak mı?

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

SSK ve BAĞ-KUR’lu olanlar soruyor! SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?

SSK ve BAĞ-KUR’lu olan vatandaşlar, emeklilik hakkında pek çok soru sormaktadır. İşte onlardan biri de “SSK'dan BAĞ-KUR’a geçtim ne zaman emekli olabilirim?” sorusudur. İşte detaylar!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Boğazkesen tarafından kuruldu.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı açıkladı; o ücreti ödemek zorunda değilsiniz

AVM'lerde otopark tartışmasına açıklık getiren Tüketiciler konfederasyonu Başkanı Ağaoğlu, tüketicilerden haksız şekilde tahsil edilen otopark ücretleriyle milyonlarca lira haksız kazanç elde edildiğini söyledi.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında rekor beklentisi boşa çıktı! Altın düşecek mi yoksa yükselecek mi

Altın fiyatlarının yaz ortasında rekor kırmasına yönelik beklentiler boşa çıktı. Düğün sezonunun da açılmasıyla gram altının 1450 liraya kadar çıkacağı hesaplanıyordu ancak altında rakamlar artmak yerine düştü. Peki altının yönü önümüzdeki günlerde ne olacak? İşte detaylar

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Bitcoin boğa piyasasına mı giriyor?

Son günlerde sert düşüşlerin meydana geldiği Bitcoin'de boğa piyasası endişesi yaşanıyor. 

Başboğa Turizm adres Haberi

Başboğa Turizm adres

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Seyahat acentesi faaliyetlerinde bulunmak (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat,tur,ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 2 - Şehirler arası tarifeli kara yolu yolcu taşımacılığı yapmak (şehirler arası otobüs ve tramvay, şehirler arası personel ve okul servisleri, vb. dahil, şehir içi ve şehirlerarası havaalanı servisleri ile şehir içi havaalanı otobüslerihariç) 3 - Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış...