19 / 05 / 2024

Başiskele Mesire Alanının ihalesi yapıldı mı

Başiskele Mesire Alanının ihalesi yapıldı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park, Bahçe ve Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

SSK, BağKur, memur emeklilerine Mart şoku: 15 bin TL alanın maaşı 13.488 liraya geriledi!

SSK, BağKur, memur emeklilerinin maaşlarında yılın 2 ayında yaşanan erime açıklandı. 15 bin TL alanın maaşı 13.488 liraya geriledi. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Adana Buruk orta gelir grubu projesinde yer alan 21 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Başiskele Mesire Alanının ihalesi yapıldı mı Haberi

Başiskele Mesire Alanının ihalesi yapıldı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park, Bahçe ve Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.


İKİZ BLOK HALİNDE YAPILACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan mesire alanı iki blok halinde düzenlenecek. İhale kapsamında 3 adet bungalov, 1 adet yemekhane, 1 adet wc binası, 1 adet idari bina ve çevre düzenlemesi yapımı gerçekleştirilecek.


6 FİRMA TEKLİF VERDİ


İhaleye 6 firma katılım gösterdi. En yüksek teklif 5 milyon 842 bin TL ile Hatice Çınar+Hanedan Peyzaj tarafından verilirken, en düşük teklif Fatih Şanioğlu+Nur İnşaat tarafından 3 milyon 970 bin TL ile geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. Kazanan firma yer tesliminden 180 takvim günü içerisinde işi...