29 / 04 / 2024

Başkan Rıdvan Fadıloğlu

Başkan Rıdvan Fadıloğlu

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkâmil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi.

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

Uzmanı uyardı! Eğer vatandaşlar bunu yapmazsa kiralar artmaya devam edecek!

Konut fiyatları ve kiralardaki artış hız kesmeden devam ederken, İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konu ile ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte Rıdvan Akgün'ün o açıklaması...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Kiralar arttı, bir evi ancak iki üç kişi kiralayabiliyor!

Konut satışlarındaki durağanlık emlak piyasasını derinden etkiliyor. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, sektörün 2024 yılının ikinci çeyreğinde hareketleneceğini söylüyor. Fahiş kiralara da değinen Akgün, bir evin kirasını ancak iki üç kişinin ödeyebildiğini kaydediyor. 

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Kiracıları üzecek haber: Eylül ayında yüzde 30 zam kapıda!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev kiralarının eylül ayında yüzde 30 daha artacağını belirtti. Ayrıca Akgün ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini söyledi. İşte detaylar...

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu Haberi

Başkan Rıdvan Fadıloğlu

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şehitkâmil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde yol açma ve alt yapı çalışmalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında heyete bilgi veren Başkan Fadıloğlu, “Bu memlekette arsa rantını kaldırmak öncelikli vazifemiz olması lazım ve herkes kendi işine yatırım yapması lazım” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ilçe genelinde yapılan yol açma ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç ve Yönetim Kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gezi turuna Küsget Sanayi Sitesi’nden başlayan heyet, daha sonra Beykent, Beylerbeyi ve İbrahimli 2 bölgesindeki çalışmaları gezdi. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları hem kendileri açısından hem de vatandaşlar açısından...