16 / 05 / 2024

başkanlık sarayı ne kadara mal oldu

başkanlık sarayı ne kadara mal oldu

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray’ın oda sayısının 2250 olduğunu açıkladı. Ak Saray, internet ansiklopedisi Wikipedia’da dünyanın en büyük sarayı olarak gösteriliyor. Listede, Topkapı 13’üncü sırada, Beyaz Saray ise yok.

Kart, şifre ve kodlar ne zaman KDV'ye tabi olacak? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı...

Gelir İdaresi Başkanlığı, sanal ya da fiziki ortamda satılan kart, şifre ve kodların kullanımının Katma Değer Vergisi'ne (KDV) tabi olup olmayacağını açıkladı. Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı'nı kamuoyuna sunuldu.

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER’in başkanlık görevini, dernekte uzun zamandır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı.

Konut satışında yeni dönem! Göç İdaresi Başkanlığı kısıtlama getirdi: Tutar 2,5 kat arttı

Göç İdaresi Başkanlığı, vatandaşlık almak isteyen yabancılar için konut satışı alt sınırını 250 bin dolardan 400 bin dolara yükseltmişti. Yabancılara yönelik konut satışı Eylül ayında yüzde 42 oranında azalırken, aynı kurum yabancılara ikamet amaçlı konut satışı alt limitini de 75 bin dolardan 200 b

2023 Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin uzman yardımcısı başvurusu başladı mı? GİB personel başvuruları ne zaman yapılacak?

Binlerce işsiz vatandaşa Gelir İdaresi Başkanlığından güzel haber geldi. GİB 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağını ilan etti. Peki, GİB personel başvuruları ne zaman, nereden yapılacak? İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu, 81 ile müdürlük geliyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı nasıl işleyecek?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. Artık, riskli yapıların yer aldığı arsa ve arazilerdeki kentsel dönüşüm uygulamaları Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Kurbanlık fiyatları ne kadar oldu? Fiyatları duyanın resmen aklı başından gitti!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyat listesi araştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan yapılan duyurunun ardından bu yılın kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı fiyatları netleşti. Peki, kurbanlık fiyatları ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gelir İdaresi Başkanlığından 2000 kişilik personel alımı! İşte yazılı sınavın tarihi açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı kısaca GİB bünyesinde çalışmak üzere 2023 yılı için 2000 kamu personel alımı konusunda açıklama yaptı. Başvurular başladı. Alımların yazılı sınav ile yapılacağı duyuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

başkanlık sarayı ne kadara mal oldu Haberi

başkanlık sarayı ne kadara mal oldu


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray’ın oda sayısının 2250 olduğunu açıkladı. Ak Saray, internet ansiklopedisi Wikipedia’da dünyanın en büyük sarayı olarak gösteriliyor. Listede, Topkapı 13’üncü sırada, Beyaz Saray ise yok.


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ak Saray’ın oda sayısının 2250 olduğunu açıkladı. Zaman gazetesine konuşan Candan, “Sizce Saray’ın kaç odası var?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Saray’da İki bin oda artı 1 salon gibi. İlk açıklamalara göre bin odaydı. Biz ısrarla yerin üzerinde 2 bin oda olduğunu söylüyoruz. Yerin altındakini ise bilmiyoruz. Eğer mimarsanız, formu biliyorsanız üç aşağı beş yukarı oda sayısını da hesaplayabilirsiniz. Tabii konut olarak kullanılan bina hariç. Orada da 250 oda var. Çalışma odasından girilen ve yatak odasıyla bağlantılı kasa odası...