08 / 07 / 2024

Başlamış Müfrezesi ne zaman tamamlanacak

Başlamış Müfrezesi ne zaman tamamlanacak

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Akhisar’ın Başlamış Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başladığı itfaiye müfrezesinde sona gelindi.

Bekçi başvuru 2024! Bekçi alımı başladı mı, bekçi nasıl olunur? İşte bekçi maaşı 2024...

POMEM başvuru sürecinin sona ermesiyle beraber, tüm dikkatler bekçi alımı için Polis Akademisi'ne çevrilmiş durumda. Peki bekçi alımı başladı mı, bekçi nasıl olunur? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Çaykur çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Çay üreticileri merakla ÇAYKUR yaş çay paralarının hesaplara yatırılacağı tarihi sorguluyor. Peki, ÇAYKUR çay paraları hesaplara ne zaman yatacak? Ekim 2023 çay destekleme ödemeleri başladı mı?

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Bu yıl PTT personel alacak mı? PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? Son dakika!

Bu yıl PTT'nin personel alıp almayacağı merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilenler...

YKS ek tercihler başladı mı? Ne zaman başlayacak?

İlk tercihlerde yerleşemeyenler için YKS ek tercihler başladı mı sorusu merak edilmeye başlandı. Yerleşemeyen ve ikinci kez şansını denemek isteyen öğrenciler 2. tercih dönemini bekliyorlar. Peki YKS ek tercihler başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte 2023 YKS ek tercih dönemi ayrıntıları...

Başlamış Müfrezesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Başlamış Müfrezesi ne zaman tamamlanacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeyde olması amacıyla oluşturulan Başlamış Mahallesi’ndeki itfaiye müfrezesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Başlamış Mahallesi’nde de vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli olduğunu düşündüğümüz itfaiye müfrezesini kısa süre içerisinde hizmete sunacağız” dedi.



Manisa Büyükşehir...