11 / 05 / 2024

Baştaş Grup üretim kapasitesi

Baştaş Grup üretim kapasitesi

TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı...

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın!

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye devasa zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu? Hemen bakın! İşte ayrıntılar...

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştaş Teknik Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Berkehan Baştaş tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

İstanbul'da İETT başta toplu taşıma ve taksiye büyük zam geldi! Öğrenci ve tam akbil kaç lira oldu?

Son Dakika haberi.. İETT başta olmak üzere İstanbul'da minibüs, servis, taksi, metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarına yüzde 40 zam yapıldı. Öğrenci akbili ve tam akbil zamlı fiyatları kaç lira oldu. İşte detaylar...

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

TOKİ Başkanı Bulut: Birinci önceliğimiz kaliteli üretim olacaktır!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, “100 bin sosyal konut projesi, aynı zamanda başta müteahhitler olmak üzere müşavir, mühendis, mimar, işçi ve malzeme sektörü açısından da önemlidir. Bu doğrultuda birinci önceliğimiz kaliteli üretim olacak" dedi...

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ali Osman Güney tarafından kuruldu.

Baştaş Grup üretim kapasitesi Haberi

Baştaş Grup üretim kapasitesi

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. 



TAŞ ustası olmak için Kütahya'nın Gobel Koyu ndeki evinden kaçan Ahmet Baş, ustalığını teknolojiyle birleştirince günlük üretim kapasitesi 10 bin metrekareye ulaşan ve 500 kişiye istihdam sağlayan BAŞTAŞ'ı yarattı. 


Firma, Grup Bst one markalı patentli karo ve kent mobilyalarıyla Azerbaycan ve Libya'ya ihracata başladı. 

Türkiye'de beton parke üreten ilk beş firmadan biri olan BAŞTAŞ Grup, sanatçı inceliğiyle işledikleri taşlarla 35 yıldır yollara, meydanlara, parklara hayat veriyor. Kütahya, Tavşanlı ve Bandırma'daki şirketlerinde 500 kişinin istihdam edildiği BAŞTAŞ Grup, beton parke, tanm, otomotiv, inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteriyor. 

Çiftçi olmamak için köydeki evinden kaçan BAŞTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baş, çırak...