02 / 05 / 2024

Başterziler Grup

Başterziler Grup

Faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni toplayan Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla ilgiyi üzerinde topluyor.

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Reysaş GYO, Vizyon Grup Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş ile anlaştı. Bu karar 3 Eylül 2019 tarihinde tescil, 9 Eylül 2019 tarih ve 9904 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi...

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu...

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Ayaz tarafından kuruldu. 

AB Grup İnşaat projelerinde yüzde 25 indirim başladı!

AB Grup İnşaat'ın hem Türkiye hem de Yunanistan’daki projelerinde yüzde 25 indirim kampanyası başladı..

Başterziler Grup Haberi

Başterziler Grup

Vitello Garden Concept markası özellikle Ege ve Akdeniz'de birçok otelin tercihlerine cevap veriyor. Başterziler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başterzi, ürünlerinin sağlam ve yüksek kalite özellikleri ile yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da oldukça rağbet gördüğünü söyledi. Yeni modellerini Türkiye'nin tüm bölgelerindeki showroom'larında ziyaretçilerin beğenisine sunan Vitello'nun geniş bahçe ve dış mekan mobilyaları ürün yelpazesi arasında mekan takımları, sandalyeler, oturma grupları, şezlonglar, şemsiyeler ve çeşitli aksesuarlar yer...