05 / 05 / 2024

batman beşirli hayrimenkul satışı

batman beşirli hayrimenkul satışı

Batman'ın Beşiri ilçesinde 410 no.lu parseldeki, 10.095,58 metrekare yüzölçümlü Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı imarlı gayrimenkul üzerindeki bina ile birlikte en yüksek teklifi veren İrfan Bozkurt’a satıldı.

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Batman İcra Dairesi, Batman Beşiri'de yer alan fabrikayı 11 milyon 229 bin 850 TL bedelle satışa çıkardı.

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Trabzon'a yeni bisiklet yolu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli sahilinde Trabzon’a kazandırılan yeni bisiklet yolu hizmete açıldı.

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Batman'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Batman İli Beşiri İlçesi Baharzık Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 11 milyon 241 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

batman beşirli hayrimenkul satışı Haberi

batman beşirli hayrimenkul satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


Kurulumuzca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 21/10/2014 tarihli ve 7316 sayılı yazısına istinaden mülkiyeti tta Gayrimenkul A.Ş.’ye ait; Batman ili, Beşiri ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 410 no.lu parseldeki, 10.095,58 metrekare yüzölçümlü Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile birlikte “satış” yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;


1- “Satışa konu varlığın özelleştirme ihalesinde 6.000.000 (Altımilyon) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren İrfan BOZKURT’a İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, İrfan BOZKURT’un sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine, 5.500.000 (Beşmilyonbeşyüzbin) Türk Lirası bedelle ikinci teklifi veren ARM Enerji Çevre Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ye İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, ARM Enerji Çevre Mühendislik Danışmanlık İnşaat...