25 / 07 / 2024

Batman Tılmerç ile Çamlıtepe

Batman Tılmerç ile Çamlıtepe

Batman’ın yeni yerleşim bölgesi olan Tılmerç ile Çamlıtepe, 4500 kapasiteli üç katlı ibadet evi ile Kuran kursu ve taziye evine kavuşuyor.

Emlakçılardan kiracılara uyarı: Zor günler sizi bekliyor! TÜFE ile kira zammı kriz getirir mi?

Yüzde 25’lik artış sınırlamasına son verilirken, kira zamları TÜFE yıllık ortalaması olan yüzde 65,07’lik dikkate alınarak belirlenecek. Peki TÜFE ile kira zammı kriz getirir mi? 

T.C. ile emekli promosyon sorgulama 2024! Emekliler şimdi kontrol edin: Emekliye en çok promosyon veren bankalar!

Milyonlarca emekli, banka promosyonları ile ilgili son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki T.C. ile emekli promosyon sorgulama nasıl yapılır? İşte emekliye en çok promosyon veren bankalar 2024...

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hedefini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika’da Türk-Amerikan İş Konseyi üyeleriyle buluştu. Amerika ile ticaret hacminde yakalanan artış eğiliminin sevindirici olduğunu söyleyen Erdoğan, "Fakat hedefimiz 100 milyar doları yakalamaktır” dedi.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

İngiltere: Türkiye ile müzakerelere başlanacak

İngiltere’den Türkiye ile müzakerelere başlanacağına yönelik açıklama geldi. Bu kapsamda, Türkiye ile İngiltere arasındaki serbest ticaret anlaşmasının kapsamının hizmetler ve dijital sektörü de kapsayacak şekilde genişletilmesi amacıyla müzakerelere başlanacak.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

 Türkiye’ye dev destek! Uluslararası firmalar Türkiye ile devam dedi

Türkiye hazır giyim ve tekstil ihracatının yüzde 70’ini yapan 23 alım grubundan, “Türkiye ile alakalı negatif bir durum yok. Satın almaya devam edeceğiz” dedi.

EYT ile ilgili kafalar iyice karıştı! SGK Uzmanı çok önemli iki konuya açıklama getirdi

SGK Uzmanı Cem Kılıç kafaların iyice karıştığı EYT ile ilgili çok merak edilen tazminat konusunda çok önemli iki notaya dikkat çekti. İşte okuyuculardan gelen kıdem tazminatı ile bilinmesi gerekenler.

Philips ile kırışıklara elveda deyin! Philips Buhar Kazanlı Ütü7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye’de en çok beğenilen tüt markası olan Philip’in kazanlı ütüleri ile kırışıklıklara elveda deyin. Indirimli fiyatıyla sahip olabileceğiniz kazanlı ütüler, şimdi sizi bekliyor. Işte 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Düşük bütçe ile ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları kaç TL? 27 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dikkat! Betonarme evlere göre daha pratik olan prefabrik evler, düşük bütçe ile ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Batman Tılmerç ile Çamlıtepe Haberi

Batman Tılmerç ile Çamlıtepe

Batman’ın gelişen mahallelerinden Çamlıtepe ile Tılmerç’in kesiştiği Sosun caddesinde yapımı devam eden Akkent Cami’nin kaba inşaatı tamamlanıyor. Bodrum katı ile birlikte üç katlı olacak camide Kuran kursu, kadın ve erkekler için taziye evi, yemekhane ve su deposu ile birlikte engelliler için de asansör yapılacak. Akkent Derneği Başkanı Hayrettin Doğru: “1.250 bin metrekare kapalı alanıyla ibadet evimiz Batman’ın en büyük camileri arasında yer alacak. Camide kaba inşaat tamamlandı. Kalan diğer işler için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dedi. Öte yandan camiye yardım etmek isteyen hayırseverler, Dernek Başkanı Hayrettin Doğru’nun 0532 742 48 23 telefonuna ulaşabilecekleri ya da Albaraka Türk, Iban ‘020020300002572601000001 nolu hesaba maddi yardımda bulunabilecekleri bildirildi.



Batman...