14 / 05 / 2024

Battal İlgezdi gamze ilgezdi rezidans tartışmaları

Battal İlgezdi gamze ilgezdi rezidans tartışmaları

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kendisi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hakkındaki iddiaların araştırılması için savcılığa başvuracak.

İçerenköylülere imar müjdesi! Hiç kimsenin imarla ilgili bir metrekare bile kaybı olmayacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköylü halka imarla ilgili müjdeli haberi verdi. İlgezdi: ''İçerenköy’ün imar sorunu çözülmüştür, mahalleli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ataşehir'de imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalle için son dakika müjdesi!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, imar planı değişikliği bekleyen 7 mahalleye son dakika müjdesi verdi. İşte o gelişme... 

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Alnıak tarafından kuruldu.

Topkapı Sarayı'ndaki askeri okul binası yıkıldı iddiası!

CHP’li Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanlığı’na bağlanan Topkapı Sarayı’nın 1’inci derece sit alanındaki ağaçlarının kesildiğini, askeri okul binasının ise yıkıldığını belirtti.

Battal İlgezdi gamze ilgezdi rezidans tartışmaları Haberi

Battal İlgezdi gamze ilgezdi rezidans tartışmaları

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kendisi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hakkındaki iddiaların araştırılması için savcılığa başvuracak.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’la birlikte bugün saat 13.00’da İstanbul Anadolu Adliyesi'ne giderek, savcılığa kendisi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’ye ilişkin iddiaların adli makamlarca araştırılması için “şikâyetçi” olarak “kendisini şikayet” edecek.



 Ataşehir Belediye arazisine rezidans mı yapıldı?


İşte Battal İlgezdi'nin...