20 / 05 / 2024

batuhan baş

batuhan baş

Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 350 bin TL sermaye ile İstanbul Beşiktaş'ta kuruldu. Şirketin adresi; Balmumcu Mah. Gazi Umur Paşa Sk. Balmumcu Plz.-3 No:34/11 Beşiktaş - İstanbul...

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Batuhan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batuhan İnşaat Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Umut Batuhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Fatih, Kemalpaşa Mahallesi, Ordu Caddesi, Ethem Ruhi İş Hanı'nda kuruldu.

Emtan Towers'da yaşam başladı!

Limasol GYO tarafından inşa edilen Emtan Towers'da yaşam başladı. Limasol GYO Direktörü ve Murahhas Üyesi Avukat Batuhan Halim projenin tamamlanmadan %81'inin satıldığını vurguladı.

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SFR Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Başel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Batuhan Batu kimdir?

Batu Group'da İcra Kurulu Başkanı Batuhan Batu, iş hayatına 1997 yılında aile şirketi olan Batu Yapı A.Ş.'de başladı. Peki Batuhan Batu kimdir? İşte Batu'nun biyografisi...

Batuhan Batu: İnşaata kısa ve orta vadede talep düşüklüğü riski yaşanmayacak!

Batu Group İcra Kurulu Başkanı Batuhan Batu, Türkiye'de inşaat sektörünün kat edeceği daha çok mesafe olduğunu ifade ederek, "Sektörün önü açık. Kısa ve ortada vadede bir talep düşüklüğü riski yaşanmayacak." dedi...

Batuhan Başavcı: Gayrimenkul sektörü Emlak Konut ile kalkınmayı amaçlıyor!

İntegral Menkul Değerler Araştırma Departmanı Analist'i Batuhan Başavcı Emlak Konut'un ikincil halka arzını gerçekleştirmesi üzerine ' Gayrimenkul sektörü Emlak Konut ile kalkınmayı amaçlıyor ' dedi...

TOKİ Konutlarına rekor başvuru

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Şanlıurfa'da alt gelir grubu için inşa ettirilen 132 konutun talihlileri, 6 bin 724 müracaat arasından noter huzurunda, kura çekilişiyle belirlendi.

Avrupa Konutları TEM II. Etap`ta taksitler 791 YTL'den başlıyor!

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabı Cuma günü satışa çıktı. 64 ile 165 metrekare arasında 400 konutun satıldığı kampanyada fiyatlar 137 bin YTL'den başlıyor.

Kiralarda `Euro dönüşü` Bağdat Caddesi`ni tıkadı

Tüm markaların bulunmak istediği Bağdat Caddesi'nde kiralar Euro'ya dönünce bazı dükkanlar boş kaldı. Emlakçılar, bu durumun geçici olduğu konusunda aynı fikirde..

‘Gökyüzü‘nde yaşam başladı son 5 daire sahibini bekliyor

Keleşoğlu İnşaat'ın Göktürk'teki projesi Gökyüzü Residence tamamlandı. 23 bin metrekarelik inşaat alanında 88 daireden meydana gelen projede yaşam bu ay başladı.

ABD`de mortgage kredisi başvuruları krizden bu yana ilk kez arttı

ABD'de, mortgage (tutsat) kredisi başvuruları krizden sonra ilk kez artış gösterdi. Mortgage Bankerleri Birliği verilerine göre, konut kredisi alanların oranı, geçen hafta, bir önceki haftaya göre yüzde 3 oranında artış gösterdi.

batuhan baş Haberi

batuhan baş


Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 350 bin TL sermaye ile İstanbul Beşiktaş'ta kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

NURETTİN KULAK Yönetim Kurulu Başkanı Müştereken

BATUHAN BAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken

UĞUR AVCI Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken

TUĞBA GÖKLER Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken

AYNUR KULAK Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken


Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerinin, bağımsız ve tarafsız olarak, bu değeri etkileyen gayrimenkulün...