03 / 05 / 2024

bau tim inşaat Has Bahçe Evleri

bau tim inşaat Has Bahçe Evleri

Genyap- Bau Tim- Özma İnşaat iş birliği Kağıthane'de yeni bir projeye başlıyor. 138 konuttan oluşan Has Bahçe Evleri'nde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Aydın tarafından kuruldu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Bff Bau Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bff Bau Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Berkant Kermen, Faruk Keleş ve Fatih Hilmi Coşkun ortaklığında kuruldu.

Prestıge Bau Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge Bau Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakan Duman tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Firüzköy Bulvarı'nda kuruldu.

UTSO, inşaat sektörü için Almanlardan bilgi aldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen BAU Fuar ziyareti programı kapsamında Münih Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

Vefa Group, mimarlık yapı inşaat fuarı BAU'ya katıldı!

Vefa Group, Münih'te 14-19 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı BAU'ya katıldı

Düzgün BAU İskele İnşaat Şirketi kuruldu!

Düzgün BAU İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Özgür Turan, Ayhan İpek, Hıdır Düzgün, Kemal Düzgün ve Uğur Düzgün ortaklığıyla kuruldu...

Mir Evleri'nde 176 bin TL'ye!

Mir Evleri Projesi, Kemerburgaz'ın yemyeşil doğasının tarihle birleştiği Göktürk'te Bau Tim inşaat tarafından hayata geçiriliyor

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

bau tim inşaat Has Bahçe Evleri Haberi

bau tim inşaat Has Bahçe Evleri

Genyap- Bau Tim- Özma İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Has Bahçe Evleri'nde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede 138 konuta yer verildi.


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de Fua Cafe'ye yakın konumda hayata geçirilen Has Bahçe Evleri projesinde dairelerin alanları 105 metrekare olarak belirlendi.


Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen Has Bahçe Evleri'nde dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje metro, otobüs ve minibüs duraklarına yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Has Bahçe Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında kapalı otopark, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, spor salonu ve peyzaj alanları bulunuyor.


Adres: Merkez Mah. Lale Sok. Atik Apt. No:58/A Kağıthane/ İstanbul

Telefon:0212 322 82 88

www.bautiminsaat.com.tr/


Meryem...