12 / 05 / 2024

baydöner indirim

baydöner indirim

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim fırsatları! Aknaz Yarım Yağlı Tost Peyniri 249 TL, Namet Soslu Döner 99.50 TL...

BİM market 30 Nisan 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM markette yarın seçili ürünler raflardaki yerini aldı. BİM'de 30 Nisan hangi ürünlerde indirim var? 

A101 27 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de birçok gıda ürününde indirim fırsatı var...

A101 27 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu Cumartesi muzdan, patatese, yumurtadan piliç döner ve şinitzele birçok üründe indirim fırsatı bulunuyor.

Migros'ta et, balık ve tavukta dev indirim! Pirzola, döner, bonfile... Bu fiyatları kaçırmayın! 

Migros Market'te et, balık ve tavuk ürünlerinde dev indirim başladı. İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros, et ve tavuk ürünlerinde yüzde 25'e varan avantajlı indirimleri peş peşe açıkladı. Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et ve tavuk ürünlerinde indirim fırsatı başladı. Migros'ta et ve tavuk ürünlerine çılgın indirim! Piliç köfte 19, döner 69, kaburga 149 TL! 20 Mart 2023 fiyat listesi...

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Bereket Döner'den franchise kampanyası!

Bereket Döner, franchise yatırımcılarına üç ay boyunca yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 100 m2 için 250 bin ile 300 bin TL + KDV arasında değişiyor. Aylık ciro hedefi de 50 bin ile 500 bin TL arasında bulunuyor...

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

baydöner indirim Haberi

baydöner indirim

Restoranlarında kaliteli ve güleryüzlü hizmetin yanı sıra taze malzeme ve hijyen kurallarına da uyumu ile kısa sürede beğenilen restoran zincirleri arasına girmeyi başaran Baydöner Ziraat Bankası Bankkart müşterilerin özel indirim kampanyası sunuyor.

Türkiye genelinde ve Irak’ta 110’un üzerinde şube ile hizmet veren ve AVM’lerde en sevilen restoran zinciri ödülüne layık görülen Baydöner Türk damak tadını geniş kitlelere ulaştırmanın gayretini gösteriyor.

Son olarak Bankkart’a özel ikampanyasını duyuran Baydöner, tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sağlayacağını duyurdu.

6 Eylül’de başlayan ve 6 Ekim’de sona erecek kampanyadan faydalanmak için telefonunuzun mesaj kutusuna BAYDONER yazıp 4757’ye SMS atmanız yeterli olacak. Bir müşteri toplamda en fazla 4 adet indirim kodu kullanabilecek ve her bir kod için ayrı SMS gönderilecek. SMS gönderimleri ise ücretsiz olacak.